Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořád mi volá tohle číslo?+420383130111

Od: erika30 odpovědí: 32 změna:

nevíte odkud to je?Pořád mi volá když to zvednu tak zavěsí.stává se vám to taky?

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
srfn

T-Mobile telemarketing

hodnocení

3x

Bože... tak si to ulož pod jménem třeba DEBIL a nezvedej to.

lojzik*
hodnocení

1x

tak mu zavolej naspět ty lulino

neznama*
hodnocení

0x

nestavá...

chelsi*
hodnocení

0x

To bych řekla, že to není ani snad český operátor, takový divný číslo. Jeden čas nás též anonymní telefonáty ba i sms obtěžovaly, ale to je složitější. Anonym věděl, co dělá a nejde to vypátrat nijak, policajti nemůžou nic dělat, dokud se něco prostě nestane...

jenny05*

To je snad pevná linka... a podle předčíslí možná jižní čechy...

hanher*

A +420 je asi co?

jenny05*

Děláš si srandu? :D

hanher*

To bylo pro Jenny05

stracena*

+420 je mezinárodní předvolba České repbliky. Alena

Hanher to ví. Nevěděla to chelsi, na kterou reagoval.

helga*
hodnocení

0x

Mě taky, ale neberu to. Taky by mě to docela zajímalo..

hanher*

Umíte tady někdo vůbec číst?

Odpověď již dávno visí nahoře.

seburag
hodnocení

0x

Info z databáze ČTÚ:

->

-> ->
Číslo/číselný rozsahPočet číselTyp číslaPodnikatelPrávní moc odPřiděleno doČíslo jednacíStav
383130000-38313999910 000VPTST-Mobile Czech Republic a.s.07. 04. 200931. 12. 201911824/2009-610
hanher*

Gratuluji k úspěšnému vyřešení již dávno vyřešené otázky.*palec*

hodnocení

0x

A to volají na pevnou nebo na mobil? Předpokládám, že na mobil, jinak by se vám tam nezobrazila ta předvolba +420. V mobilu bych si ho dal mezi blokovaná čísla a byl by pokoj. (Nevím jestli to jde v každém, já mám samsung.) Ale nechápu, proč vám to pokádají, když jsou telemarketingová firma.

chelsi*

Myslím, že tohle jde jen u samsungů ;)

Můj druhý mobil je Nokia a taky to umí

magdon*

U mého mobilu blokovat čísla nejdou (spíš to bude použitou kartou), takže mám pár takových uložených pod jménem "ignoruj" a mám u nich vypnuté zvonění. (jde mi vypnout u jednotlivých volajících). Takže se s nima nevzrušuju.

janka009*
hodnocení

0x

Tak mě se stává úplně to samé! Stejné číslo mi vždycky volá a pak položí...nechápu to!

A strhavají se vám z kreditu při zvednutí telefonu peníze? Jestli jo tak je to nehorázná drzost a je to na stížnost

A proč by měly? Někdy se strhávají při příjmu? Nevím, jestle se něco neplatí při roamingu, nemělo by se(?), ale tohle je české číslo.

punkee
hodnocení

0x

me to taky vola (trikrat do tejdne) a to mam nedavno novy cislo... takovyhle divny cisla neberu ptz porad neco nabizi a otravujou.. kdyz by to bylo dulezity tak maj napsat sms treba z netu a pak to zvednu

marxik
hodnocení

0x

Ttaké mi volalo...

bena*
hodnocení

0x

Co mě už čísel volalo. Ještě, že mám Nokii 9120i, kde mám apliakci BlackList, která blokuje čísla, která tam zadáte. Tzn. nedovolá se to číslo Vám a ni Vy jemu. Prostě blokuje to. Myslím, že toto číslo nebo podobné tomuto mi taky jeden čas volalo, ale nevím, jestli je to ono.

l
hodnocení

0x

tak to nevím, taky už po několikáté mám změškaný hovor. V pátek a dnes znovu, nereaguji a nezvedám to.

martini*
hodnocení

0x

Aktivuj si hlasovku a vypni mobil, myslím, že ho to přejde :)

hanitkovka
hodnocení

0x

Dobrý den, už po několikáte mi volá to samé číslo co Vám. Jestli jste už něco zjistila dejte mi prosím vědět. Děkuji mo Hanka

xxx*

Normálka, teď se mi to stalo poprvé, podle mě ověřují, zda existuje číslo, které odněkud získali. Stejně jako e-mailová adresa má větší cenu, pokud je "živé". Dostanou za něj při dalším prodeji víc.

jessi24

Mě to volalo v týdnu 2x už to nezvedám mají smulu.

zajiczek
hodnocení

0x
Jde o telefonní číslo T-Mobile telemarketingu, jak už bylo několikrát v diskuzi zmíněno. Většinou volají zákazníkům a v programu věrnostního režimu pro zákazníky nabízejí výhody využívaných služeb v síti T-Mobile. Může jít o býhody pro dlouholeté zákazníky, popřípadě pokud ptavidelně dobíjíte kredit, tak Vám díky tomu nabídnou levnější volání a SMS. Přechod na takový zvýhodněný tarif je pak bezplatný. = vernostní odměny zákazníkům

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]