To bych řekla, že to není ani snad český operátor, takový divný číslo. Jeden čas nás též anonymní telefonáty ba i sms obtěžovaly, ale to je složitější. Anonym věděl, co dělá a nejde to vypátrat nijak, policajti nemůžou nic dělat, dokud se něco prostě nestane...
jenny05*
To je snad pevná linka... a podle předčíslí možná jižní čechy...
hanher*
A +420 je asi co?
jenny05*
Děláš si srandu? :D
hanher*
To bylo pro Jenny05
stracena*
+420 je mezinárodní předvolba České repbliky. Alena
A to volají na pevnou nebo na mobil? Předpokládám, že na mobil, jinak by se vám tam nezobrazila ta předvolba +420. V mobilu bych si ho dal mezi blokovaná čísla a byl by pokoj. (Nevím jestli to jde v každém, já mám samsung.) Ale nechápu, proč vám to pokádají, když jsou telemarketingová firma.
U mého mobilu blokovat čísla nejdou (spíš to bude použitou kartou), takže mám pár takových uložených pod jménem "ignoruj" a mám u nich vypnuté zvonění. (jde mi vypnout u jednotlivých volajících). Takže se s nima nevzrušuju.
me to taky vola (trikrat do tejdne) a to mam nedavno novy cislo... takovyhle divny cisla neberu ptz porad neco nabizi a otravujou.. kdyz by to bylo dulezity tak maj napsat sms treba z netu a pak to zvednu
Co mě už čísel volalo. Ještě, že mám Nokii 9120i, kde mám apliakci BlackList, která blokuje čísla, která tam zadáte. Tzn. nedovolá se to číslo Vám a ni Vy jemu. Prostě blokuje to. Myslím, že toto číslo nebo podobné tomuto mi taky jeden čas volalo, ale nevím, jestli je to ono.
Dobrý den, už po několikáte mi volá to samé číslo co Vám. Jestli jste už něco zjistila dejte mi prosím vědět. Děkuji mo Hanka
xxx*
Normálka, teď se mi to stalo poprvé, podle mě ověřují, zda existuje číslo, které odněkud získali. Stejně jako e-mailová adresa má větší cenu, pokud je "živé". Dostanou za něj při dalším prodeji víc.
jessi24
Mě to volalo v týdnu 2x už to nezvedám mají smulu.
Jde o telefonní číslo T-Mobile telemarketingu, jak už bylo několikrát v diskuzi zmíněno. Většinou volají zákazníkům a v programu věrnostního režimu pro zákazníky nabízejí výhody využívaných služeb v síti T-Mobile. Může jít o býhody pro dlouholeté zákazníky, popřípadě pokud ptavidelně dobíjíte kredit, tak Vám díky tomu nabídnou levnější volání a SMS. Přechod na takový zvýhodněný tarif je pak bezplatný. = vernostní odměny zákazníkům
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.