Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
před týdnem jsem měl covid horečku, ze které jsem se v podstatě druhý den zotavil. Od té doby mi skoro nic není, ale mám pořád pozitivní Ag testy (silně pozitivní - výrazná čárka), tak musím sedět doma a už mě to moc nebaví. Fyzická námaha mi nedělá problém... Nějaké babské rady jak s tím zbytkem covida zatočit? Je lepší sportovat nebo omezit námahu (klid)? Nějaké speciální potraviny/vitamíny/léky? Jím ovoce a zeleninu,vitamíny C+D... Upřímně žádnou zázračnou radu nečekám, možná je tohle i zbytečná otázka, nejspíš budu muset prostě počkat, ale člověk nikdy neví co za rady se objeví
Díky
Kamarádka po covidu byla stále unavená a zahleněná, přesto mírně pracovala na zahradě i v domácnosti. Se zahleněním zašla na ORL, něco jí tam předepsali a poradili. Takže nějakou aktivitu ano, ale nepřehánět, chce to čas.
Snad se přijalo pravidlo, že po detekci pozitivity jste týden infekční. Po této době obvykle infekční nejste (nemůžete nikoho nakazit), i když antigenní test ukáže pozitivitu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.