Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tupá bolest spodní části stehen při sezení

Od: netellerskrill odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Při delším sezení (třebaže je prokládáno pohybem) mě bolí (tupá bolest) spodní část stehen.

Nemyslíte si, že to může být tím, že mi chodidla sotva dosahují na zem (jakože nejsou pevně na zemi)? Zda by nebylo lepší, když by tam naopak byla ještě rezerva, takže bych si mohl klidně natáhnout nohy a stále dosahoval chodidly na zem, a tedy moje chodidla nebyla tak " přilepená", natěsnáná na židli. Snad jsem to vysvětlil srozumitelně...

děkuji za odpověď

...

Pro jistotu...

Věk: 22 let

Váha: 55 kg

Výška: 169 cm

nekouřím, nepiju ani nic podobného; přes den, věřím, dostatek fyzické aktivity (vždy minimálně pár km chůze, když se ohlédnu za svými 24 hodinami)

Žádné nemoci, jen špatné prokrvování končetin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkus si nejdřív nastavit správnou výšku židle - chodidla musí plně dosahovat na zem, visení ze židle není na dlouhodobé sezení.

hodnocení

3x
Zdravím , jak zde již bylo řečeno , je důležité mít chodidla na zemi . Zajímá mě ale , co máte za židli? Slyšel jsem , že někteří lidé sedí třeba i u počítače na dřevěné obyčejné židli bez polstrování a v tom je také problém. Nejen že vás bude vše bolet , ale ničil byste si páteř . Hezký den
Mario

hodnocení

3x

Představila jsem si, jak sedíte. Když chodidly nestojíte na zemi, neopíráte se o ně, přes hranu židle máte visící stehna a tím i přiskříplé cévy a dlouhé svaly ve stehnech. Tam je problém, který se může stát fatálním.

hodnocení

0x

Dejte si pod nohy stupínek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]