Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název filmu

Od: mv* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, potřeboval bych zjistit název filmu, kde na začátku je postřílena rodina nebo jakási skupinka mladych lidí, utíkající k nějaké zdi s otvorem, kudy se chtějí ztratit, jakousi mafií která tam jezdí v dodávce? Tipoval bych období natočení cca 1985-90 Viděl jsem jen ten začátek, běželo to v TV v listopadu nebo v prosinci 2005 tuším TV Nova, nebo Prima, šlo by to podle těchto informací dohledat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Brutalni Nikita to asi nebude, co?

mv*
hodnocení

To asi ne, je to film, neco jako filmy se S. Seagalem z počatku 90 .let.
jd

Tak to nevím, na TV Nova jsem moc nekoukal. Seděl měl špičkový akorát první 2-3 filmy, pak to padlo k céčku :)

těch filmů jsou statisíce, zkus vyhledávat podle tagů (keywords) na čsfd, když zadáš filtry podle roku, případně podle země či herců, je vysoká šance, že to za nějakou dobu najdeš...

A pak to sem určitě napiš co to bylo

mv*
hodnocení

Myslím že by stačilo sehnat někde TV program z listopadu a prosince 2005 a vypsat akcni filmy které TV Nova a Prima vysílaly po 20 hod, protože si pamatuju že to běželo večer. A celé jsem to neviděl.
jd

To seženeš v každé studijní a vědecké knihovně, v tištěné formě, Třeba týdeník televize?

mv*
hodnocení

A mohl bys to prosim zkusit zjistit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]