Dobrý den, potřeboval bych zjistit název filmu, kde na začátku je postřílena rodina nebo jakási skupinka mladych lidí, utíkající k nějaké zdi s otvorem, kudy se chtějí ztratit, jakousi mafií která tam jezdí v dodávce? Tipoval bych období natočení cca 1985-90 Viděl jsem jen ten začátek, běželo to v TV v listopadu nebo v prosinci 2005 tuším TV Nova, nebo Prima, šlo by to podle těchto informací dohledat?
To asi ne, je to film, neco jako filmy se S. Seagalem z počatku 90 .let.
jd
Tak to nevím, na TV Nova jsem moc nekoukal. Seděl měl špičkový akorát první 2-3 filmy, pak to padlo k céčku
těch filmů jsou statisíce, zkus vyhledávat podle tagů (keywords) na čsfd, když zadáš filtry podle roku, případně podle země či herců, je vysoká šance, že to za nějakou dobu najdeš...
Myslím že by stačilo sehnat někde TV program z listopadu a prosince 2005 a vypsat akcni filmy které TV Nova a Prima vysílaly po 20 hod, protože si pamatuju že to běželo večer. A celé jsem to neviděl.
jd
To seženeš v každé studijní a vědecké knihovně, v tištěné formě, Třeba týdeník televize?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.