Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup online z Polska

Od: rijan® odpovědí: 3 změna:

Může mi prosím někdo poradit jak objednat a platit zboží koupené přes internet z Polska, když cena se zobrazuje výhradně ve zlotých? Jedná se o lék na koronavirus, který tady není volně dostupný.

Děkuji za odpovědi, hezký den J. Riegel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Existuje nějaký eshop, který to zprostředkovává ale na název už si nevzpomenu. Musíte pohledat na netu.
Já si pro ten lék dojel osobně do první lékárny za hranicemi a přestože to mám relativně velký kus cesty, nelituju. Právě teď mě totiž s úspěchem zbavuje silnějšího kovidu. A není to jen pocit, můžu srovnávat s první nákazou, kdy jsem ho ještě neměl.
hodnocení

Děkuji za odpověď. Lékárnu v Polsku jsem, si na netu našel sám a objednal a zaplatil mi lék vnuk. Momentálně jsem při Kovidu ztratil hlas, tak až se "ozvučím" zeptám se ho jak se to platí.

rk22

Nákupy ze zahraničních obchodu přes internet se obvykle platí kartou což je nejjednodušší a nejlepší způsob. Při nákupech přes internet z Polska bývá obvykle problém s dopravou, protože polské obchody nerady zasílají zboží do zahraniči a pokud ano tak je tam drahá cena dopravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]