Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Prosím pražské a okolní kteří se tam často pohybují, aby dali info jak to reálně vypadá na Pražském okruhu od Modletic po D5 u Chrášťan.
Pojedu v pondělí z Ostravy přes zatáčku na Vídeň do Plzně. Tak uvažuju buď kolem Práglu nebo od Humpolca přes Pejřimof a Tábor.
Já vím, že jsou dopravní mapy s aktuální situací, ale zajímají mě zkušenosti místních, kteří tam často jezdijou.
Trasa je kilometrově cca stejná, jižní časově delší, ale o to mi nejde. Raději se budu dýl kochat u Tábora než kysnout v zácpě u Prahy.
Rozumím tomu, že dopravní situace se může změnit náhle, ale tak nějak obecně jak to vidíte.
Dík.
(admini, cestování by mohlo být i v poradně Auta).
Okruh docela v pohode, ale na D5 hned u Rudne je to ted rozkopane a stava to uz od najezdu z okruhu. Pocitam, se se tam dostanes nekdy pred polednem? To by mohlo byt v cajku...zdrzeni tak do ctvrt hodky odhaduju. Pokud se ale k Praze dostanes uz rano, tak budes stat uz na D1 daleko pred Ricanama, pak pul okruhu a pak i tu D5.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.