Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pražský okruh

Od: ernie® odpovědí: 4 změna:

Zdravím

Prosím pražské a okolní kteří se tam často pohybují, aby dali info jak to reálně vypadá na Pražském okruhu od Modletic po D5 u Chrášťan.

Pojedu v pondělí z Ostravy přes zatáčku na Vídeň do Plzně. Tak uvažuju buď kolem Práglu nebo od Humpolca přes Pejřimof a Tábor.

Já vím, že jsou dopravní mapy s aktuální situací, ale zajímají mě zkušenosti místních, kteří tam často jezdijou.

Trasa je kilometrově cca stejná, jižní časově delší, ale o to mi nejde. Raději se budu dýl kochat u Tábora než kysnout v zácpě u Prahy.

Rozumím tomu, že dopravní situace se může změnit náhle, ale tak nějak obecně jak to vidíte.

Dík.

(admini, cestování by mohlo být i v poradně Auta).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Okruh docela v pohode, ale na D5 hned u Rudne je to ted rozkopane a stava to uz od najezdu z okruhu. Pocitam, se se tam dostanes nekdy pred polednem? To by mohlo byt v cajku...zdrzeni tak do ctvrt hodky odhaduju. Pokud se ale k Praze dostanes uz rano, tak budes stat uz na D1 daleko pred Ricanama, pak pul okruhu a pak i tu D5.

hodnocení

OK v poledne bych tam byl, takže v pondělí ráno je to před Říčany a celý okruh naprd, jo?

Tak to si dám raději Tábor a náš druhý nejznámější most přes Orlickou přehradu. U něj je bufet. Doufám, že ty klobásy tam jsou košer. *smich*

Dík za info.

tt
hodnocení

0x

Praha zadny okruh nema. Ma pouze cca tretinu okruhu.

v chrastenech tedko predelavaji neco na silnici, tak je tam snizena rychlost az do kousek za odbockou na d6

hodnocení

No dobřeeee. Já se tedy ptal na třetinu okruhu od Modletic po D5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]