Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je v logu specialbit studios hákový kříž?

Od: pansvacinka® odpovědí: 9 změna:

Taky vám logo tohoto ukrajinského vývojáře "indie" her připadá jako hořící hlava pod kterou je skryt hákový kříž?
Ptal jsem se přímo jich a přišla odpověď, že mám příliš bujnou fantazii, ale ..
.
.
že by to teda byl roztomilý ježeček?

Je v logu specialbit studios hákový kříž?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Teda jako promiň, ale ptát se na takový nesmysl... vedro?

inspa*

Tohle už vypadá spíš na nějaké drogy. Nebo hodně hloupý trolling.

roudak

@inspa: Možná dokonce ruský trolling..

asd1
hodnocení

7x

Tak to máš fantazii jak zacharovová *smich*

hodnocení

5x

Tak sem se zadíval, nejprve pravým okem, pak levým a já tam našel srp a kladivo;)

roudak
hodnocení

3x

Není mi jasné, proč tam vidíte hákový kříž, když je to prostě čtverec. Navíc, asi si pletete svastiku a hákový kříž používaný němci, který je ale pootočený, takže jeho obrys by vypadal jako kosočtverec...

doplněno 22.07.22 14:14:

Už chápu, je to ukrajinské studio, a tohle předpokládám bude snaha nějakého rusofilního blba najít spojení s údajným fašismem. Začal bych pochopopením co je svastika, jaký má význam a jak jí používali němci :P

hodnocení

2x
Ano, máte bujnou fantazii. Za tou hořící hlavou může být naprosto cokoliv čtvercového tvaru, proč vy jste si zvolil zrovna hákový kříž, to musíte vědět sám.

hodnocení

2x
Nemám pocit že bych v tom logu viděl něco takového, nicméně u našich bratrů vyžívat se v zobrazování různých symbolů není žádnou zvláštností, ale tady myslím určitě ne!

hodnocení

1x

Jako ono je dobrý v těchhle hicech moc nechlastat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]