Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci se zeptat jestli máte někdo zkušenosti. Před 10 lety jsme byl na pracáku a podpora vždy došla do 10 dne v měsíci. Nyní mi řekla ženska okolo 15tého přijde tak čekám byl pátek a nic. píšu tam 20tého,že i na internetu píšou,že podpora bývá vyplacena nejpozději do 20 dne.Ona napíše,že žádný termín není,ale peníze jsou na cestě a je pátek 22! A nic. Můžete mi říct jak mám přežít? Jsme vlastně 2 měsíce bez peněz a na žádnou jinopu podporu nemám ais nárok,protože bydlím u rodičů a ti pobírají důchod a předpokládám,že řeší příjem a že nemám na sebe žádnou nemovitost,ale snad člověk platí x tisíc za auto,jídlo, energie, telefon.
Díky za názor
Ondiku, ondiku...
Bydlíte u rodičů - platíte nájem?
Bydlíte u rodičů - platíte energie (asi ano, když se o nich zmiňujete v souvislosti s podporou)?
Auto nepotřebujete, do práce asi nejezdíte. Chodit se dá i pěšky.
Před 10 lety jste měl podporu, tak jistě víte, že máte myslet dopředu a NEČEKAT NA PODPORU!
Vždycky je třeba počítat na zadní kolečka. Lepší, než sedět na zadnici a čekat na 15., až přijde podpora, je hledat práci. A opravdu se dneska najde. I kdyby jenom brigáda, ale peníze si zaručeně vyděláte. Pokud nejste líný a máte všechny 4 údy v pořádku. Tím myslím ruce a nohy.
Jak máte přežít? 1/ Z minulého zaměstnání mít něco našetřeno.
2/ Sehnat hned jinou práci a netvrdnout na ÚP. Pokud jste zdravý silný chlap, měla by vás být hanba. Protože práce je vážně všude dost.
Rodiče pobírají důchod, ti se za něj uživí, ale Vás už živit nemusí, není to jejich povinnost. Vy šup do práce a uvidíte, že se uživíte. Jak je to prosté. Nevím, proč jste na to nepřišel sám. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.