Nejste přihlášen/a.
To jsou čepy na mandlích / hnis/. Tomu krčaři to určitě řekněte,. Snížená obranyschopnost. Imunita sídlí hlavně ve střevech, tudíž začít změnou stravy. Omezit průmyslově vyráběné potraviny, těžká jídla, sýry, mléčné výrobky - hlavně ty tučné a sladké, omezit sladkosti, slazené nápoje, chipsy, laciné uzeniny, bílou mouku..
Zařadit hodně různé zeleniny, víc syrové, česnek!, saláty, cereálie, luštěniny, ořechy, ryby, víc pít vodu /třeba s citronem/ nestresovat se, chodit na vzduch do přírody.. A k tomu něco, co doporučí na ORL.
Také jsem na to kdysi trpěl.
Na ORL vzala doktorka špachtličku, zmáčkla mandli, vylezlo co tam být nemělo.
Nebolí to a tu sekundu dvě dávicího reflexu vydržíte v pohodě.
Otvory v mandli pak vypláchla desinfekcí.
Časem jsem jsem byl schopný si to udělat sám tímto.
alza.cz/...
Použít tu stranu s drátkem kulatého průřezu, před použitím desinfikovat alkoholem (třeba slivovice )
Ano, máte mandlové kameny, nejsou to čepy, ty se dělají třeba při angíně a bolí.
Měla jsem je roky, imunitu naprosto v pořádku a životní styl zdravý, zbavila jsem se toho až zvýšenou ústní hygienou, častěji čistím zuby, používám škrabku na jazyk a ústní sprchu a mám klid. Už nemusím nic vymačkávat, občas zkonroluji a čisto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.