Rada bych si olepila kraje dvirek hnede kuchynske linky, ale nic mi prohlizec nenabidl, jen ruzne spoje nebo bile na stropy doplněno 19.07.22 18:45: Hnede umelohmohmotne ozdobne nalepovaci kolem dvirek
Bože, já jsem fakt bádal, jaké listy má tazatel na mysli, asi něco, jako zdobný vinný list známý z rokoka
A oni jsou o lautr obyčejné samolepící lišty - jsou běžně k dostání v truhlářských potřebách vč růžků, křížků a pod, dnes ale spíš na objednání, tot byla velká móda v devadesátkách, dnes už to nikdo nepoužívá.
Není Vám rozumět. Opravdu člověk neví co vlastně chcete. A je pravda, že jsem si všimla, že to není poprvé, co máte takový divný písemný projev. Trochu zmatený. Asi píšete z mobilu, ale v tom případě to po sobě zkontrolujte a opravte, to snad není tak velký problém.
Plstové / plsťové listy? To jako z plstě nebo z filcu vystřižené listy třeba javoru? Jak znám tazatelku, reagovat nebude jako skoro u všech položených jejich otázek. Tak se můžeme jen domnívat, co vlastně chce, pokud to sama ví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.