Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spadl jsem 3 týdny po operaci

Od: zz odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, jsem po operaci a mám nohu v sádře. Bohužel jsem spadl doma v koupelně. Jaký je podle vás nejlepší krok, který bych měl udělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

9x

Pokud nepociťujete nějaké bolesti či jiné problémy, tak nejvhodnější krok je vstát a jít si odpočinout do křesla.

hodnocení

4x

Jít k doktorovi.

hodnocení

3x
Anebo se odplazit na gauč.

liska5
hodnocení

2x

To je taky dotaz*alene*

To Vám sádra praskla?!? Noha v sádře hodně bolí? Poranil jste si jiné končetiny? Pokud na některý z těchto tří dotazů odpovíte ano, tak holt k lékaři.

hodnocení

1x

Jestli máte "chodící sádru", tak normálně vstaňte. Jestli na to nesmíte stoupat, tak vstaňte pomocí berlí, nábytku, nebo se někam doplazíte k telefonu a zavoláte si pomoc, abyste nemusel celý den ležet na zemi. Jestli máte šílené bolesti, zavolejte svému operatérovi nebo ošetřujícímu lékaři. Jestli na vás jdou mdloby od bolesti, raději si zase lehněte, at si ještě nerozbijete hlavu.

etana*

To by se těžko rozepisoval v poradně, ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]