Nejste přihlášen/a.
Potřebuju koupit větší stan pro 4 lidi a váhám jestli prutový nebo nafukovací. S prutovým zkušenost mám, s nafukovacím nikoliv. Když se zlomí prut, jde koupit nový, co když praskne nafukovací tunel? Stan budu většinou stavit jen s pomocí staršího dítěte.
Ten nafukovaci bude tezsi a objemnejsi, coz nemusi byt problem, pokud se planuje ho pouzivat pouze pro autokemping, stejne jako to, ze ocividne k jejho postaveni potrebujes pumpu, ale dle ohlasu je jejich hlavni problem problematicke baleni. Vyrobci se sice chlubi snadnou stavbou, ale o zpetnem zbaleni po tom, co byl nafoukly uz se radeji prilis nemluvi.
Ja bych do nej nesel. Ne jen proto, ze ja stan taham v batohu na zadech.
Podle mne je to pro kempingovy stan slepa ulicka a reseni problemu, ktery neexistoval.
Osobni zkusenost ale nemam, tak treba je vsechno jinak...
-
Co se tyce poskozeni, toho bych se asi uplne nebal. To bude robustni, pokud na to zrovbna nevezmes nuz. Spis bych se bal, ze to casem zpuchri.
Já po zkušenostech bych místo jednoho velkého řešil dva malé. Pokud už velký, pak raději ten prutový. ND samozřejmě sehnat jdou u výrobců.
Tak to ne, dva malé ani omylem. Nebudu to tahat na zádech ba ani v ruce, ale jen v autě. Chci si ve stanu stoupnout a budu v něm s dětmi, nepošlu jedno dítě spát samotné do druhého stanu.
v pořádku - a campujete často? nechcete si raději někde půjčit stan nebo raději rovnou zaplatit nějakou chatku? Protože pokud máte malé děti, které nemůžou být samy - zdá se mi stanování (promiňte mi můj názor) hloupost...
Dobrý den,
jen námět na přemýšlení. Ja bych osobně koupil blackoutový stan. Vzhledem k rozměrům a malému autu, tak prutový.
A byli ste v tom blackoutovem alespin par minut? Ja si to vyzkousel a vubec. Ta stisnena vydejchana tma v tom je divna. I ve dne to pusobi na oci jak opticky klam. Znam lidi, kterym se v tom dela fyzicky blbe. Navic se v tom musi svitit i ve dne, coz je napytel, pac tam fakt neni poradne nic videt ani pri roztazenem vstupu. Je to dalsi vec, ktera je podle mne naprd a tentokrat otestovana.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.