Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otok očí

Od: jenda555 odpovědí: 1 změna:
Setkal jsem se s kuriózním problémem. Dělám jistý sport spojený s atletikou. Pokud jenom trénuju, je vše v pořádku, ale jakmile se dostanu na závody, mám problém. Stane se to vlastně jen po závodech. Otečou mi oči tak, že skoro nemůžu vidět. Kuriózní v tom, že nejsem na nic alergik a tento problém mám jenom po závodech. Ani po náročném tréninku, jen po závodech. Dal jsem si od toho 2 roky klid, pak jsem dal jeden závod a bylo to zpět. Z celého obličeje otečou jen oči, takže to není život ani zdraví ohrožující. Setkal se někdo s něčím podobným? V čem by asi mohl být problém?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bsvdcs
hodnocení

0x

Já jsem se s něčím podobným setkala! A doktor mi k tomu nedal nějaký extra vystvětlení.

Mně se to stalo na horách. A přikládala jsem to tomu, že vyšší nadmořská výška, silný slunce a velká fyzická námaha... ale stejně mi to taky nedávalo smysl úplně.

A pak se mi to stalo nedávno jako alergická reakce na krém asi.

Samo o sobě to není život/zdraví ohrožující, ale mě to klidnou nenechává. Je to nějaká reakce těla. Něco okey není... A taky by mě zajímalo co a proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]