Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po extrakci zubů

Od: ghxsr odpovědí: 8 změna:
Dobrý den v pátek mi byl vytrzeny zub šlo o stoličku dole byl prasklý muselo se řezat a tahat na 2x byla to má 1 zkušenost díra je teď pokryta sedo bílou srazeninou kolem rány to mám celkem natekly a bolí mě to i okolní zuby musím brát
Prášky a musím ledovat... Teploty nemám trochu mě bolí na ty straně ucho
Je to normální popřípadě nějaký rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nevyplachovat, nepředklánět se, nezvedat nic těžkého. Pokud nemáte teplotu, je to v pořádku.

doplněno 18.07.22 22:45:

Nezkoumej to pořád, dodržuj klid a počkej na kontrolu - předpokládám, že tam máš za pár dní jít.

mate59
hodnocení

2x

Ta šedo bílá sraženina je známka správného hojení.Ničím /řepík,kamilky/ nevyplachujte,chlaďte,problémy ustanou.Vemte si prášek od bolesti.

hodnocení

1x

Je to normální - bolí celá pusa, krk, ucho, tvář..., záleží na tom, jak Vám to udělají.

Brácha brečel bolestí, pak měl modřinu přes tvář a krk. Několik dní používal prášky na bolest. Byl hodně oteklý - přes tvář až na krk.

Já jsem si vzala antibiotika a celý den jsem prospala. Když to přišlo k sobě, vzala jsem si jeden prášek na bolest a pak už ne (možná nebylo potřeba ani to). Asi tak 10 dní trvalo, než jsem mohla opatrně kousat, jinak jen tekutá strava brčkem. Měla jsem otok tváře.

Rada: pečlivě ledujte dle instrukcí zubaře.

ghxsr
hodnocení

Děkuji moc chtěl bych se jen zeptat zda třeba nevíte jestli je také normální z rány zápach?
.. Jinak to už je o dost lepší jen je citlivý ten zub vedle a trochu otekla ta dasen nic víc
Rána vypadá stejně jako předtím pěkně se zavíra
Dekuji za odpověď

Jaký zápach? Asi kromě zápachu krve by nic cítit být nemělo. Bral jste antibiotika, aby se neudělal zánět?

ghxsr
hodnocení

Moc děkuji všem za dobré zprávy

tebi
hodnocení

0x
Když mi trhal zadní zub chirurg ,šla jsem normálně do práce, bolelo to snesitelně. Když mi trhala naše zubařka zub, byla jsem ráda, že jsem doma, to bolelo o poznání víc.Takze záleží, jak se to vytrhne.

hodnocení

0x
Zdravím , na zuby mám léta osvědčenou tinkturu . Vyrábím si ji naložením jednoho balíčku hřebíčku do půl litru vody nebo Alpy . Dá se sehnat i v lékárně a po naředění je výborná na zuby a dásně . Navíc , skvěle umrtvuje a dezinfikuje . Doporučuji
Mario

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]