Dobrý den , měl bych dotaz ohledně spotřebitelského úvěru na zboží ( zakoupeno Alza) Jedna se o úvěr bez navýšení . Zaplatil jsem první splátku dle pokynu , ale v aplikaci se mi zobrazuje , ze platba je po splatnosti . Bohužel na dotazy moc neodpovídají . Tak jestli s tím mate nějaké zkušenosti? Platil jsem někdy 12 a mělo to být nějak zaúčtováno do splátkového kalendáře , ale platba se pricetla do nějakého účtu a v aplikaci to nabízí , ze mám vložit splátku? Je to nějaké preuctovani v rámci účtu HelloPay? Viz obrázek děkuji
Zdravim diky za odpoved..Ale,jakože se to připíše na hello pay nakup jako splátka? Já to tam poslal už před pár dny a připsalo se to pouze do toho úvěrového rámce jak je vyobrazeno procenty kolik je vycerpano,ale ze je uhrazena 1/10 splatek se tam vubec nepripsalo.. Taky jsem sjednaval online.. Tak doufám že to není nějaký ojeb a nemám to posílat nějak nadvakrát nebo zvlášť nebo to nehodí nějaký úroky:D
pokud máš nějaké informace od Hellobank kam a kdy máš poslat peníze a peníze jsi poslal tak si akorát uchovej nějakej doklad o zaplacení z banky, abys měl důkazy, že platba šla. Kdyby náhodou někdo paštěkoval, že máš dluh. Jinak počkej až se to propíše z banky do aplikace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.