Nosím šaty až po kotníky, jsem 173 cm vysoká, mám jich hodně a nechci, aby se mi ve skříni válely po dně. Takže hledám skříň, ve které by se mi neválely po zemi a zároveň si chci dát tu skříň za dveře d v obýváku, takže by měla být vysoká 2 m, široká max 75 cm a mít tyčku na šaty úplně nahoře, a hledám a hledám a všechno je s policí a budu je válet po zemi, poradíte?
Popř. si napište rozměry, nechte nařezat a nažehlit hrany a sama doma smontujte / tak jsem si dělala botník, protože míry co jsem potřebovala nikde neměly / .
Nechejte si postavit vestavěnou skříň. Mám něco podobného. Nemá to zadní a jednu boční stěnu, ty jsem natřela omyvatelnou barvou. A má to jen jednu boční stěnu a posuvné dveře. Je bílá, aby se tvářila, že tam není.
Tak si na to pozvi mladýho urostlýho truhláře a ať přijde, až bude ten tvůj lemra doma.. Ať vidí,jak budeš toho týpka chválit a obdivovat..Pak možná zvedne pr*el z gauče a příště ti udělá radost nějakým kusem nábytku
tebi
No, u nás to funguje tak, že když něco zařídím - třeba tu skříň, tak by chlap řekl, když jsi to minulé tak hezky zvládla, tak příště to zvládneš taky tak ...
Šatní tyč je zpravidla chycena na každém konci v pouzdře, které drží dvěma vruty. Takže jde o přešroubování 4 vrutů, to není přece problém
tebi
My máme doma vrtačku, ale já neumím vyvrtat díru do skříně. Když jsem ji nikdy nedržela v ruce o je ..
nov
Vše je jednou poprvé, navíc vrtání do dřeva je mnohem lehčí než do panelu. Já si koupila vrtačku a hned vyvrtala do panelu díry pro 6 obrazů a polici. Určitě levnější řešení oproti nákupu nové skříně.
Ikea - systém PAX. Mají vysoké skříně, vnitřní konfigurace si můžete neomezeně sestavit online. Korpusy mají různé šíře dle potřeb jednotlivého soudruha. Spoustu dveří na výběr.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.