Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ahoj, hledám vysokou šatní skříň na šaty

Od: tebi odpovědí: 17 změna:
Nosím šaty až po kotníky, jsem 173 cm vysoká, mám jich hodně a nechci, aby se mi ve skříni válely po dně. Takže hledám skříň, ve které by se mi neválely po zemi a zároveň si chci dát tu skříň za dveře d v obýváku, takže by měla být vysoká 2 m, široká max 75 cm a mít tyčku na šaty úplně nahoře, a hledám a hledám a všechno je s policí a budu je válet po zemi, poradíte?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Samozřejmě je optimální nechat si udělat sříň přesně podle Vašich požadavků - rozměry, dezén atd.

Nicméně - to je fakt takový problém z šatníku tu polici vyhodit? Případně posunout šatní tyč nahoru?

hodnocení

2x

Já si nechala udělat na míru.

Popř. si napište rozměry, nechte nařezat a nažehlit hrany a sama doma smontujte / tak jsem si dělala botník, protože míry co jsem potřebovala nikde neměly / .

hodnocení

2x

Nechejte si postavit vestavěnou skříň. Mám něco podobného. Nemá to zadní a jednu boční stěnu, ty jsem natřela omyvatelnou barvou. A má to jen jednu boční stěnu a posuvné dveře. Je bílá, aby se tvářila, že tam není.

tebi
hodnocení

No, já to nezvládnu, a můj chlap je děsně línej...:)
Tak si na to pozvi mladýho urostlýho truhláře a ať přijde, až bude ten tvůj lemra doma.. Ať vidí,jak budeš toho týpka chválit a obdivovat..Pak možná zvedne pr*el z gauče a příště ti udělá radost nějakým kusem nábytku;)
tebi
hodnocení

No, u nás to funguje tak, že když něco zařídím - třeba tu skříň, tak by chlap řekl, když jsi to minulé tak hezky zvládla, tak příště to zvládneš taky tak ...

Šatní tyč je zpravidla chycena na každém konci v pouzdře, které drží dvěma vruty. Takže jde o přešroubování 4 vrutů, to není přece problém

tebi
hodnocení

My máme doma vrtačku, ale já neumím vyvrtat díru do skříně. Když jsem ji nikdy nedržela v ruce:) o je ..
nov

Vše je jednou poprvé, navíc vrtání do dřeva je mnohem lehčí než do panelu. Já si koupila vrtačku a hned vyvrtala do panelu díry pro 6 obrazů a polici. Určitě levnější řešení oproti nákupu nové skříně.

hodnocení

0x
Tebi, takového chlapa jak říkáte , bych poslal k šípku.

tebi
hodnocení

Až si našetřím na byt, tak tam skončí:)
guma

Nemusíte šetřit na byt. Já mám celý barák.

guma

Možná by tento věšák stačil. Není to skříň ale určitě je to levnější.

alza.cz/...

tebi
hodnocení

Je, děkuji za nabídku možná ji někdy vyuziji:)) Já bych tedy raději šetřila na dům, obávám se, že ani do smrti tolik nenasetřím při dnešních cenách:)
tebi
hodnocení

Ten věšák se mi líbí...

hodnocení

0x
Ikea - systém PAX. Mají vysoké skříně, vnitřní konfigurace si můžete neomezeně sestavit online. Korpusy mají různé šíře dle potřeb jednotlivého soudruha. Spoustu dveří na výběr.

tebi
hodnocení

Tak jsem si objednala ten věšák, dvojitý, je super...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]