Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit, od otravnýho stále zlitýho chlapa, kolemjdoucí soused, denně tu otravuje u plotu zahrady těsně se nalepí na plot jednou rukou se plotu nahoře drží, druhou si hrabe v kalhotách a pak plot snad doufám jen poch...
hlavně chlapi, poradte jak se s tim tvorem vypořádat, co by vás totálně odradilo, kdyby jste nedejbože takovej nápad někdy taky měli...Já chodím v chlapskejch hadrech, byla jsem už hodně jinde otravovaná tak proto, nemaluju si žádnej obličej ,nebarvím si vlasy mám to co mám .
Je moje chyba, že jsem ho před asi měsícem pozdravila,protože prostě soused, jsme tu noví. od tý doby nemám klid. Je zřejmě i zaostalejší, tak si vůbec i jenom pozdrav "dobrý den" v týhle pustině, v jeho věku řekla bych 40,vysvětlil jako asi šanci, fuj. Je to typ co nahází něco do starý igelitky a furt tu samou držíc jí zmáčklou uprostřed nosí denně když jde na autobus, a s ní se i vrací. Bydlí těsně u lesa s bráchou a otcem, musím kolem něj když chci do lesa. Nelze ho naštvat a něco mu jentak vpálit, to bych se pak bála do lesa. Náhodně ho potkám na obecní cestě když jdu se psem, chodím často, nejde jít jinudy, a i když to otočím hned jak ho zahlídnu, stejně mě jindy vidí v zahradě a pokřikuje na mě, stejně jako když jsem jen uhýbala na cestě venku, protože pes by ho sežral a já nepotřebuju tohle potkávat, pokřikuje "ty se mě bojíš? bojíš se mi?! já bych chtěl takovýho pejska,pocem pejsku, můžu si ho pohladit?, říkám ne! ,čekám až doprojde abych psa udžela kdyby se on shýbnul k němu a psa bych strhla, není tu moc venku prostor. Jenomže on nepokračuje v cestě a dál otravuje, a "v lese je jelen hledá si samičku, každej potřebuje mít svojí samičku" , Na zahradě se snažím dělat že ho nevidím jak jde kolem, a neslyším když otravuje"co sázíš,jak to roste,co je támleto,proč když jdeš ven, ujdeš deset kroků a běžíš zpátky? bojíš se mě?, proč chodíš pořád s tim psem a nejdeš někdy taky normálně! pozval bych tě na pivo! Viděla jsem ho i protahovat se chroštím kolem naší zahrady kudy se běžně vůbec nedá chodit. Nejčastější jeho věta "ty se mě bojíš?" co na to mám říct , jak mu dát najevo, ...že on se musí bát mě
Vidím tři možnosti. Ta první je složitější: 1) odstěhovat se 2) najít si psychologa, který vám pomůže vyřešit vaše problémy, které jsou jenom a jenom ve vás. 3) vypěstujete si vysoký keřový plot, který můžete umístit před nebo za plot. To samozřejmě nevyřeší vaše vnitřní problémy a není to opravdový řešení problému.
No tak se tam ukažte s nějakým chlapem - třeba známý z práce. A sousedovi řekněte, že to je snoubenec.
Myslim, ze potrebujete Emanuela. To jste tam novy s rodicema a s harantem nebo jak, ze nemas chlapa? Taky to tipuju na psychologa.
Myslis ze se bavim se single frigidnimi zenskymi a chlastam? Hmm Pobavilas.
Ale vazne, co chčes za radu? Jak komunikovat s lidmi? Tak zkus nastudovat nejake psychlologicke prace. Ten co ho popisujes, no tak to musi byt snadny treningovy material a ty ho nezvladnes?
reknu ti to takhle, pes i zralok snadno pozna stav sve potencialni obeti... (fakt) ten chlap zjevne taky... (domnenka), proste pozna ze ma navrch a ze si to muze dovolit, mas na sobe red flag evidentne. Pritahujes je, rikas ze i v minulosti...
Za me ho odradis spolehlive tim, ze mu dokazes, ze mas na normalniho chlapa, ktereho si poridis... Staci takto polopaticky?
Jednou ho rázně odbýt, že mi je krajně nepříjemný, ať neotravuje. A pak absolutně ignorovat! Chodit do lesa s trekovýma holema. Těmi se dá majznout přes prsty, kdyby si dovoloval. Tak to dělám já, když jsem sama v lese. A houby sbírám do kartonové krabky v batůžku, když nemám volné ruce.
Místa, kde se chytá planěk plotu, natřít lepem a kolem plotu vysadit ostružiny. V těch se nadá chodit. Pokud bude pokračovat v tom slizkém dolézání, zeptat se na obci, co by doporučili, aby to nebyl trestný čin.
Chodím v chlapskejch hadrech, nemaluju se, nebarvím si vlasy, mám co mám, no tak to si tě nejspíš plete s kolegou zanedbaným chlapem a právem se domnívá, že si u obchcávání plotu pěkně pokecáte a pak půjdete na to pivko. Příště, až se tě zeptá, zda se ho bojíš, tak zvedni hůl a zařvi "Nebojím, ale ty se boj, jdu tě srovnat."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.