Nejste přihlášen/a.
Nepíšete, kolik máte let a jak jste fit. Podle toho by vám cévní lékař doporučil léčbu a my alespoň trošku mohli odhadnout důvod. Ale nejspíše to bude cévní záležitostí, špatným prokrvením končetin. Ale jestli se potíte, může to být právě pocením, kdy se vysoušením potu tělo chladí. A vy chlazení máte na šlapkách. Třeba psi to praktikují takhle.
Máte špatnou termoregulaci a ty ledviny taky nebudou v nejlepší kondici. Mám to podobně. V zimě mrznu i když není mráz a v létě trpím jak blázen, i když je jen nad 25. Stačí mi, že při slunečném počasí čtvrt hodiny zalévám a pak je mi špatně a vedro a musím si jít lehnout. Piji nějaké čaje, z těch je mi špatně. Ožiji na podzim, kdy se ochladí. Zkoušela jsem změnit jídelníček a nic. Hlavně nesmím pít v létě ani vinný střik, pak je mi vedro a špatně. Možná by vám nějaké čaje pomohl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.