Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuří oko?

Od: margarita odpovědí: 8 změna:
Dobry den, na chodidle se mi udelalo tohle, docela me to boli. Je to kuri oko nebo bradavice nebo neco jineho?
Kuří oko?
Kuří oko? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych řekla, že pravdu má 123, protože "kuří oko" se na chodidle nedělá. Bradavice ano. A tohle bradavice je.

hodnocení

1x
Zdravím , ve Vašem případě se skutečně může jednat o kuří oko . Doporučuji kolodium forte . Nebo jít na pedikúru. Tam vždy dají tyto věci do pořádku .
Hezký den , Mario
123*

Kuří oko to v žádném případě není!

Je to malá, začínající, bradavice.

Jak se zbavit bradavice na chodidle se tady na poradně řešilo mnohokrát. Stačí vyhledat dřívější otázky a rady.

liska5
hodnocení

0x

Nejspíš kuří oko. A tvoří se tam, kam se promítá některý orgán v těle, který je víc zatížený. Najděte si na netu akupresurní body chodidla. Existují masti a náplasti na kuří oka.

margarita
hodnocení

Mate pravdu. Ted jsem se na to divala, nasla jsem si, ze jsou to ledviny. Potom jsem jeste nasla, ze to muze byt asi kvuli tomu, ze jsem zacala hubnout a uz dva tydny mam keto dietu (vyssi prijem bilkovin). To by me opravdu nenapadlo, dekuji vam moc!
123*

Nemá pravdu!

Kuří oko je následek otlaků. Jak Vám vznikl na chodidle otlak?

prozeny.cz/...

Koukněte na fotky - ta Vaše je teprve "mladá", ale pokud ji necháte a budete poslouchat nesmysly, tak se bude zvětšovat a množit. denik.cz/...

Píšu z vlastní zkušensoti.

Na internetu najdete spoustu informací, když do vyhledávače napíšete "bradavice na chodidle".

margarita
hodnocení

Aha, mne to prave uplne sedelo, ze jsem si myslela, ze mam pretizene ledviny, ze by to sedelo k te diete
liska5

Je jedno, jaká změna na chodidle nastala, jestli kuří oko nebo bradavice. Tohle má vypovídat, kam se promítne zatížený orgán. U bradavic se účastní í virus. Psychosomatika dokonce řeší pravou /rozumovou/ a levou /citovou/ nohu. Křivdy, zloba a jak je zpracováváme. Každopádně lidé s bradavicemi na chodidlech líčí psychosomatika, že jedou jak buldozer, pořád něco předělávají, plánují,... a nějak na sebe nemyslí, neodpočívají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kolodium forte
Otázky na téma kuri oko

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]