Nejste přihlášen/a.
Jsem kluk je mi 15 a mám pocit že jsem přestal růst asi ve 12 jsem narostl na 170 a teď mám 175 otec má 178 a matka 167 připadám si čím dál menší dřív jsem patřil k těm vyšším a teď na tělocviku při nástupu jsem skoro nakonci poradte
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Co chceš poradit, natahování na skřipec? Každý je tak velký, jak se cítí. Bez legrace. Tvoje okolí tě vnímá podle vystupování, držení postavy, pohledu, sebevědomí, prostě osobnosti. Jistě, ne že by v tom díl nehrála i výška, ale je to jen díl.
Takže to nejhorší, co člověk může udělat, je hroutit se z toho, že je možná malý (což nejsi), protože pak se malým stane.![:) :)]()
Takže to nejhorší, co člověk může udělat, je hroutit se z toho, že je možná malý (což nejsi), protože pak se malým stane.
maky®
2x
Buď rád, že jsi narostl do 170, to je dobrá výška, nemusí být každý čahoun. Manžel má 168 a problémy má jen ojediněle, tř. když jsme vozili kola na střeše auta, nebo nedosáhne do vysokého regálu v prodejně, to jsou takové prkotiny. A navíc možná ještě povyrosteš.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]