Dobrý den chci se zeptat zda po 3 týdnech užívání asentry 50 kdy beru celou dobu jenom půlku což je 25 mg kdybych chtěl vysadit a zvládnout úzkost pomocí psychoterapie zda by to byl problém byl jsem po několikáté u psychologa a bylo mně o hodně lépe do té doby než si vezmu asentru tak jestli mi třeba nesedí a není ji lepší vysadit doktorka má teď týden dovolenou tak nevím zda ji dal brát ale mám strach aby nebyl problém po 4 týdnů vysazovat a nebo ji přestat brát hned děkuji
Sice 25 mg je mini dávka,já brala i 200 mg,ale bez konzultace s lékařem bych nevysazovala,může Vám to udělat pěknou paseku. Takže vyčkejte,až se vrátí lékař z dovolené a konzultujte s ním. Pokud na to spěcháte,Vas psychiatr ma jistě nějaký zástup,aspoň moje dr to tak má
A ty máš nějakou zkušenost s užíváním antidepresiv? nebo třeba lékařské vzdělání? Že to hodnotíš tak jednoduše.
pro tazatelku:
Sama léky nevysazuj. Buď počkej na svoji lékařku nebo zajdi do ordinace a poraď se s zastupující lékařkou. Deprese nejsou jednoduché onemocnění a lékaři nepředepisují léky pro svoje potěšení.
Není legrace vysazovat antidepresiva nejsou to bonbóny a hrozí abstinenční syndrom z odnětí třeba i epilepticky záchvat.Jinak beru vícero druhu ad a sveraci kazajku jsem nikdy nepotřebovala
Ano rychle vysazení ad může vést k dramatickému zhoršení stavu a cestě do " blázince" jak to zde popisujete. Postupné vysazení s lékařem ne. Otázka se týkala vysazení ad,ne snižování dávky
Nehrál bych si a bral co mám napsané a počkal na vyjádření ošetřujícího lékaře neboť u těchto léků je účinek znatelný až po třeba 2 týdnech to sémě změna dávky počkal bych na lékaře ať se vyjádří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.