Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se sehnat samostatné víko k odpadkovému koši

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

Mám odpadkový koš plastový s víkem kolébkoou a to víko je už prasklé , nechce se mi kupovat celý nový koš . Dá se někde na internetovém obchodě sehnat jenom to víko? já to nikde nenašel .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No těžko seženete jakési ,,univerzální víko´´. Možná by šlo pohledat na koši nějaké označení výrobce a pak to evtl zkusit poptat přímo u něj. Ale upřímně - moc šancí tomu nedávám.

hodnocení

0x
Sehnat vhodné lepidlo bude jednodušší!
Zkusil bych na začátek sekundové.
Slepit z vnitřní strany. Pro estetiku z vnější strany třeba přelepit samolepící tapetou...

hodnocení

0x

Zrovna máme doma to samé! Slepila jsem to a za chvíli to stejně prasklo. Tak jsme koupili nový, akorát je mi líto vyhodit tu nádobu a přemýšlím, co s ní.

jd

Tak do ní můžeš dávat brambory :)

S těma bramborama ne, my máme dobrý sklep s hliněnou podlahou a ještě nyní mám loňské brambory na bramboráky.*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]