když se chci zaregistrovat do polské obdoby zásilkou v ni, narazil jsem na to, že potřebuji polské mobilní telefonní číslo v jejich aplikaci.
Máte s tím někdo zkušenost? Potřebuji si poslat z polského obchodu do polského balíkomatu zásilku. Jde to udělat bez polského telefonního čísla tu zásilku pak vyzvednou?
Matně tuším, že české zásilkouna balikomaty buzerovali něco s aplikací a Bluetooth! Takže bez aplikace jste nemohli vyzvednout zasilku...
Co si tak pamatuji, není potřeba mít aplikaci, při objednávce přepravních služeb inpost vám taky přijde e-mail, s QR kódem ten si vytiskněte a na "paczkomatu" naskenujete, následně se vám otevře schránka. Případné tel číslo při objednávce je jen kontrolní a pouze 9ti místné to může "paczkomat" vyžadovat před skenováním QRC.
Zrovna dnes to řeším. Zaplatila jsem si roční službu na Alegru s tím, že budu využívat zasílání do boxů InPost. Teď čekám na odpověď z Alegra, jak se dostanu ke své objednávce, která je již na cestě do boxu a já zjistila úplně stejný problém - nelze nainstalovat aplikaci InPost bez PL SIM. Uvidím, co mi odpoví, ale pokud mi přijde i ten QR kód na e-mail, tak by to bylo fajn. Jen doufám, že ten mnou vybrány box není na způsob těch novych boxů zde v CZ (bez možnosti cokoli někam naskenovat)
Ja beru veci z allegra pres inpost paczkomat a zadavam jen svuj mail a do zpravy pisu poznamku, ze nemam polske cislo a neni potreba, protoze kod pro otevreni schranky prijde do mailu. Pred tim se mi totiz u par prodejcu stalo, ze to polske cislo chteli, ale po odeslani teto zpravy dali pokoj a zbozi odeslali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.