Nejste přihlášen/a.
Když potřebuji zaplatit u pokladny průmyslové zboží v Hornbachu platební kartou, když cena převyšuje týdenní limit, dojde k blokaci platby nebo u nákupů není limit? Nebo jde rozdělit platbu tak, abych mohla zaplatit dvěma kartami, či doplatit hotovostí?
rozdělit platba jde, stejně jako dočasně třeba na půl hodiny navýšit limit v aplikaci v mobilu nebo na počítači v internetovém bankovnictví.
Ani já nevím, o jaké ty mluvíš kartě. Mám ČS a chci převést přes bankomat na jiný účet určitou hotovost. A ptám se, zda i zde je nějaký limit?
Protože limity máš přece jasně nadepsané! Musíš si číst aplikací a nebo smlouvy U svojí karty! U mé karty se limit vztahuje na to, co máš napsané na obrázkách, chápeš to? Platit převodem kartou tak to bohužel nemůžu sloužit takovou věc jsem nikdy nepoužíval. To udělám v aplikaci v mobilu za 3 vteřiny a nepotřebuju k tomu bankomat, ale můžeš mi vysvětlit, k čemu je to dobré?
Nerozumím, proč si nezaložíš novou otázku, když této otázce se řeší platby kartou, kde se ptáš na platbu v hornbachu.
Jeden nákup můžete zaplatit dvěma kartami (nejen kartou+hotovostí), jen to ne každá pokladní umí, tak si zavolejte VEDOUCÍ. Umí to každá pokladna i kdyby obsluha tvrdila opak
Ps: Já používám k placení mobilo/kreditku (proč platit svými penězi a proč se bránit bonusu banky), tak někdy jsem přes limit, dobít limit je otázka 8 sekund. Je to sice opruz, ale už to před placením nekontroluji, to by zabralo 5 sekund.
Zatím to každá poklad uměla, ale často až po při volání vedoucího a sdělení, že do bankomatu opravdu chodit nebudu. Jako používal jsem to zejména, když blázni V banky měli blázni V akce třeba zaplaťte desetkrát a dostanete pětistovku
A teď prosím ten dobrý důvod.
Proč by měl přestat fungovat platební terminál? Šmankote tohle jsou kriticky systémy banky mají dvě linky, to měli už v minulým století
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.