Moje holka je moc malá (130 cm) a já mám přes dva metry. Můj penis je docela široký, ale ne dlouhý tolik a její vagína je úzká. Dělali jsme to a mám strach o ní. Pořád brečí mám pocit, že jsem ji roztrhl. Jak je to možné? Vždyť je jí už 19? Myslíte, že to přejde a nebo mám zavolat sanitku? Jelikož na ručníků je krve dost a ona pořád brečí už asi skoro hodinu... A říká že neví, jestli je to normální, že to bolí...Já mám vážně o ní strach ale ona řekla ať ještě nevolám, ale mě přijde že jsem ji ublížil. Opravdu jsem ji mohl roztrhnout.
Prazdninovy troling znudenych pubertakov uz zacal. Viete co? Dajte sem fotku tej vasej partnerky, vedla nej postavte colstok a hlavu nech ma zakrytu, v ruke nech drzi papier "toto je kontrolne foto pre poradnu".
Čichám čichám fejkovinu, prázdniny jsou v plným proudu K určitým trhlinkám může dojít, ne každý pár je sexuálně kompatibilní (ale stát se to může i když si ten pár vyhovuje, stačí hromada vášně) a muži s velkým/hodně širokým penisem by si obecně měli dávat pozor, aby ženě neublížili, holt ne každá žena je na sex s mackem "stavěná." Ale beztak je to fejk
Při defloraci žena obyčejně krvácí,což je v pořádku.Pochva je velmi elastická a k roztrhnutí pravděpodovně nedošlo.Krvácení ustane,bolest také,nesmíš být jak bejk a hrrr.
No a proč se tam nepodíváte? Můj ex měl taky 2 metry a všechny ostatní partie tomu taky odpovídali. Bohužel mě natrhl při každým sexu. Prostě jsme k sobě nepasovali a ani dr. to nevyřešila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.