Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky svědí

Od: charger® odpovědí: 8 změna:
Ahoj
Mám na rukách a dlaních takovéhle pupínky už DRUHy den i na nohách. Začalo mě i bolet v krku .. co myslíte že mi je? :((

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaso
hodnocení

2x
Sedmá nemoc je to teď módní. Nikam bych nechodil, hlavně dospělí při ni trpí a ti by vám asi nepoděkovali.

tt
hodnocení

0x

opici nestovice

nevim, asi brat moji odpoved z rezervou

e15.cz/...

hodnocení

No ještě u nás v rodině byla sedmá nemoc u dětí ale já jsem dospělý. Mohl jsem to chytit? Jestli ano mohu s tím mezi lidi?
m12345
Zrovna dnes jsem četla, že to čím dál víc dospělých chytá od dětí. Myslim si, že vy taky.

tak
hodnocení

0x

Vypadá to divně, že je to na těch dlaních. Když ještě nevíte co to je, tak radši mezi lidi nechodte. Zítra je pracovní den, tak zavolejte svému lékaři, pak budete vědět trochu víc.

hodnocení

Dneska se to víc vybarvilo . Prý to bude sedmá nemoc ale asi s tím do práce nebudu moct jít co? Je to infekční asi mám to i na nohou ale nechápu proč mě bolí v krku když polykam
Pupínky svědí #2
nov

Jde o velmi infekční onemocnění, které se přenáší kapénkově nebo orofekálně, tzn. kontaktem se stolicí, slinami či hleny nemocného. Přenos se však může uskutečnit taktéž přímým kontaktem s vyrážkou postiženého, případně nepřímo, skrze kontaminované předměty.

Příznaky: zvýšená teplota (38 až 39 °C),
bolest v krku,
nechutenství a bolest břicha,
zduřelé lymfatické uzliny,
nevolnost, až zvracení, průjem,
lehká apatie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]