Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém, kvůli své nezodpovednosti jsem zaspala schůzku na úřadě práce. V telefonu když jsem se omlouvala, že to dnes nezvládnu mi bylo řečeno, že po mě budou do osmi kalendářních dnů donést buď potvrzení od lékaře o nemoci, (což mi můj dokror v žádném případě jen tak nedá). nebo potvrzení, že jsem se byla ptat na práci, na pracovním pohovoru nebo někde v práci na zkoušku, jinak bude vyloučena z UP. Potřebovala bych ale poradit, jak má takové potvrzení účasti na něčem vypadat, jestli napsané rukou, nebo na stroji, razítko s podpisem a datem je samozřejmostí. Jaké ješte jiné informace by tam měly být?..I důvod, proč mě nevzali?:...Děkuji moc za radu a inspiraci.
Jasan přitvrzuje se , být na podpoře znamená hledat práci a ne dovolenou - napište si lejstro - hledání zaměstnání, napište datum - vedle něj Vám napíše ten kam půjdete - zájemce odmítnut - volná místa nejsou nebo cokoliv jiného / ptejte se za týden tel. číslo, atd... dá berana a podpis a jdete dál, ti cvo to mají jako hoby stihnou denně i 5- 6 podniků, pište si io telefonické dotazy atd...taková malá evidence pro Vás kde jste byla a vykázání minimální snahy o zaměstnání - jinak vás vyženou, nebo nabídnou práci a pokud odmítnete tak Vás vyhodí z evidence...hodně štěstí a snažte se - jakákoliv práce třeba i na častečný úvazek je lepší než nic - protože můžete získat jinou pozici pokud uvidí , že máte snahu a něco umíte, většina lidí např v Usa po vysoké škole začíná jako pumpaři či poslíčci - kolega po studiích na harvardu začínal coby doktor chemie jako uklízeč a po 4 letech je ve výzkumu...což se nemusí podařit každému , ale fakt to chce začít a čímkoliv a přitom hledat lepší...
Já si myslím(ze svých vlastních zkušeností), že když na pracák příjdete o 2 nebo 3 hodiny později tak se nic neděje. Tak alou!.!.!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.