Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám spořící účet od začátku kampaně u Trinity, dost jsem bojkotoval když zvyšovali úrokové sazby jen pro nové vklady a úspěšně, takže peníze tam mám do teď. Nicméně jsem byl zvyklý, že zvyšovali sazby mezi prvními a teď dělají mrtvé brouky. Hlavně ta komunikace je otřesná, když napíší svému bankéři, tak je buď nemocný nebo na dovolené a na infu taky neodpovídají. Takže to beru jako znamení převést peníze jinam.
Bohužel moc bank nenabízí spořící účet bez podmínek a hlavně bez pásmového úročení. Spořitelení družstva které nabízí pěkné vklady tak tuším chtějí stále vklad do družstevního podílu? Náhodou jsem natrefil na 6% TV od UniCredit, což není špatné, ale zase je otázka, jestli se vyplatí při tak vysoké inflaci peníze upisovat na 6 nebo 12 měsíců. Asi podle toho jaké budou urokové sazby začátkem příštího roku.
Máte tip na nějaký podobný produkt jak má Trinity - vysoký úrok, ideálně bez podmínek, bez pásmového úročení a bez nutnosti zakládat běžný účet k tomu.
Děkuji.
Expobank má Neo účet bez podmínek s úrokem 4,01% bez omezení výše vkladu.Trinity 4,08%.JT banka nabízí spořák s jednodenní výpovědí bez omezení s úrokem 4,25%,nutno vložit min. 1 milion korun.Jiné banky dávají i 4,5%,jsou tam podmínky plnění plateb kartou a omezení výše vkladu.Očekávám, že Trinity zvedne dohledně úrok na 4,58%.
Až teď jsem si přečetl celý dotaz. Nás pořád dejte pouze rezervu na 3 až 6 měsíců. Rozhodně tam neupisujte na 12 měsíců. Případně se nás pořád dává částka kterou chcete investovat, a čekáte na investici, pokud chcete časovat trh, ale to z typu Vašeho dotazu vám rozhodně nedoporučuji, protože tomu absolutně nerozumíte, takovým lidem se radí nečasovat.
Warren Buffett samozřejmě trh časuje, takže má velkou hotovost připravenou a čeká až se naskytne příležitost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.