Prosím, stalo se toto už někomu? Mám horečky, vše mě bolí… Tak jak v zimě, když jsem covid chytila poprvé… Udělala jsem si test a tam tohle. Takže nerozumím. Jsem bohužel zrovna na víkend bez manžela s dcerou. Takže nemám vůbec energii letět si pro další. Ptám se čistě ze zvědavosti, zítra pořídím nový a v pondělí kdyžtak na PCR.
Tenkovrstvá chromatografie. Na místě, kde se má zkoumané zachytit, je nanesena látka, která to zachytává. Má jinou strukturu, je to po namočení vidět. Kontrolní proužek se zbarví vždy. Vidím jen jednu zbarvenou čárku a druhou nezbarvenou, tedy bez zachycené látky, ale viditelnou, protože má jinou strukturu.
Já byl nemocný (rýma, kašel, teploty) a PCR test jsem měl negativní, dokonce dva. Stejně tak plno lidí z okolí, co prostě byli nachlazení nebo měli chřipku. PCR test neodhalí něco, co ve vzorku není. Takže asi jste ten Covid prostě měl, nebo alespoň nějakou hladinu virů SARS-CoV-2 v těle. Nebo kde vy naopak berete tu jistotu, že neměl? Žil jste do té doby v naprosté izolaci, že jste se nakazit prostě za žádnou cenu nemohl?
Tak nikam nelítejte, dejte si čaj s citronem a vlezte do postele, k čemu potřebujete testy? Stejně by vám doktor nic jiného než ten citron nepředepsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.