Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat?

Od: kokoska7 odpovědí: 18 změna:
Ahoj, dnes je mi 11 let a nikdo z přátel si nevzpomněl na moje narozeniny. Co mám dělat? Předem děkuji za odpovědi.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Když si nikdo nevzpomněl, tak aspoň takhle "Gratuluji k narozeninám"*mala*

hodnocení

5x

Když jsem měla 11 let, žádná z mých kamarádek (kamarády jsem v tom věku neměla) nevěděla, že mám narozeniny. Nebylo to pro mě důležité. Ani jsem netušila, kdy mají narozeniny ony. S oslavami narozenin jsme začali až někdy v průběhu střední školy (když už jsme se někde dostali k alkoholu), a to ještě ve velmi omezené míře, jenom nejbližší kámoši. Celý ten humbuk kolem narozenin je naprosto nesmyslný. Oslava narozenin! hned mám kopřivku. Jakmile to bylo možné, s oslavami jsem přestala. S manželem si dáme pusu, dětem a starým maminkám popřejeme a malinkému vnoučkovi koupí maminka něco, na co jí dáme peníze, protože nemáme šajn, co takové děcko chce. Neslavila jsem 50 a manžel neslavil ani 60. Nebaví nás to.Takže nepanikař kvůli kravině. Proč by pro tvoje kamarády mělo být důležité, kdy ses narodil/a?

jd
hodnocení

4x

Netrap se tím, a račí nám pověz, kolika kamarádům jsi letos ty poblahopřál k narozeninám?

hodnocení

4x

@kokoska7 - nikdo z přátel si nevzpomněl na moje narozeniny,,,
... zatímco já znám data narozenin všech mých přátel a nikdy, opravdu nikdy jim nezapomenu popřát. Nebo se pletu?

Tak jo - všechno nejlepší :)

ltz
hodnocení

3x
Co máš dělat? Nic. V tvém věku asi málokdo z dětí takový datum v hlave drží.

hodnocení

2x

Nic, co byste asi tak dělal. Třeba nevědí, že jste měl narozeniny. Vy si pamatujete kdy se každý z Vašich přátel narodil a Vy jim gratulujete všem?

hodnocení

1x

Jestli to je pravda,že máš narozeniny a je ti 11 let, tak ti přeju krásný další rok do 12. narozenin a pak si třeba někdo vzpomene. My v tvém věku to vůbec neřešili, tehdy se nedělaly takové oslavy jako dnes, dárek u nás byla bonboniéra, ta se rozdělila a pohledy od babiček. Oni to všichni tví přátelé vědí? Já třeba nevím. Sice přání potěší, když čekáš třeba na SMS, ono nic,tak to zamrzí, ale narozenin ještě bude! Hlavně když to ví rodina.

hodnocení

1x

v 11 letech jste ještě děti, málokdo z kamarádek nosí v hlavě data narození. To bývá častější až u dospělých. Mně také v 11 letech žádné děti nepřály. A já nikomu taky ne. Navíc jsou prázdniny, kamarádky rozjeté...Ve Tvém věku jsem opravdu nenosila v hlavě data narození kamarádek.

Podstatné je, zda Ti popřála Tvoje rodina. Mamka, taťka, babičky, dědové, sourozenci. To je důležité pro dobré vztahy v rodině.

Jinak - včera jsem na dálku přála taky. Stejně jako Ty, měla 7.7. narozeniny známá. Jenomže ta na rozdíl od Tebe už 66.

Tak i Tobě - měj se hezky, přeji Ti pěkné slunečné prázdniny, hodně letních zážitků a až nastane škola, tak pěkné výsledky. Jaga.

etana*
hodnocení

1x

Máš dnes narozeniny? Gratuluji a povím ti, že já je mám také dnes, ale už ne jedenácté. Takže ti můžu poradit. Naše smůla je, že máme narozky na začátku prázdnin. Všichni odjeli na tábory, někam s rodiči, k moři nebo k babičkám, školu a běžný život s kamarády dočasně vypustili z hlavy. I kdybys chtěl udělat oslavu, moc kámošů by nepřišlo, jsou prostě pryč. A rada? Zvykni si na to, bude to tak celý život. Jo, je to k vzteku, ale mohlo by být hůř. Představ si, že by ses narodil na Štědrý den.

A navrch se jmenoval Adam *smich*

Můj vnuk je štědrovečerňátko, a řeknu vám, je to naprd.

hodnocení

1x

Kokoško, gratuluji, přeji všechno nejlepší a krásné prázdniny. *zdravi*

Jen tak, nechci tě ranit, ale ruku na srdce, víš, kdo má z tvého okolí a z děcek ze třídy, o prázdninách narozky? Kolika lidem budeš přát ty?

hodnocení

0x
Nedělej nic hlavně si stim nelam hlavu
Počítam že rodina si vzpoměla a ty opravdový kámoši ty se časem taky najdou

hodnocení

0x

Co máš dělat? Čekat na ty 12. ;)

hodnocení

0x
Mnoho lidí, a to mám na mysli spíše ty starší, dospělejší, si nepamatuje data narození svých dětí, sourozenců a rodičů. Prostě nepamatuje. Někteří ještě starší ani ta svoje...
Dost lidí to řeší zápisem do papírového kalendáře, i když třeba pak zapomene do něj kouknout.
Další v dnešní době si to jistí pomocí elektroniky, poznámkou a upozorněním v mobilu nebo počítači.
Někteří si to uvědomí, až když jim někdo popřeje.
.
Se svátky, teda se jmeninami, je to trochu jednodušší. Zvláště u těch nejznámějších.
.
Ruku na srdce! Kolik spolužáků, kamarádů, přátel jsi ty v jejich sváteční nebo narozeninový den potěšil/a třeba jen pár slovy, SMSkou, nebo dokonce kvítkem nebo pohlazením?

liska5
hodnocení

0x

Tak všechno nej...! *slunce* A vezmi sáček bonbonů a každému nabídni. Na tázavé pohledy můžeš dodat: včera jsem měla narozky...Nic víc.

asd1
hodnocení

0x

Máš je pozvat na oslavu narozenin, a klidně i na sobotu 9.

hodnocení

0x

Zvykej si, bude hůže. Mí synové si na moje narozeniny také vzpomenou jen výjimečně.

A v zaměstnání - když jsem zjistil že mám výročí 40 let tak jsem to mezi řečí řekl před šéfem. Tak nějak divně koukal - a nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]