Nejste přihlášen/a.
Když jsem měla 11 let, žádná z mých kamarádek (kamarády jsem v tom věku neměla) nevěděla, že mám narozeniny. Nebylo to pro mě důležité. Ani jsem netušila, kdy mají narozeniny ony. S oslavami narozenin jsme začali až někdy v průběhu střední školy (když už jsme se někde dostali k alkoholu), a to ještě ve velmi omezené míře, jenom nejbližší kámoši. Celý ten humbuk kolem narozenin je naprosto nesmyslný. Oslava narozenin! hned mám kopřivku. Jakmile to bylo možné, s oslavami jsem přestala. S manželem si dáme pusu, dětem a starým maminkám popřejeme a malinkému vnoučkovi koupí maminka něco, na co jí dáme peníze, protože nemáme šajn, co takové děcko chce. Neslavila jsem 50 a manžel neslavil ani 60. Nebaví nás to.Takže nepanikař kvůli kravině. Proč by pro tvoje kamarády mělo být důležité, kdy ses narodil/a?
Jestli to je pravda,že máš narozeniny a je ti 11 let, tak ti přeju krásný další rok do 12. narozenin a pak si třeba někdo vzpomene. My v tvém věku to vůbec neřešili, tehdy se nedělaly takové oslavy jako dnes, dárek u nás byla bonboniéra, ta se rozdělila a pohledy od babiček. Oni to všichni tví přátelé vědí? Já třeba nevím. Sice přání potěší, když čekáš třeba na SMS, ono nic,tak to zamrzí, ale narozenin ještě bude! Hlavně když to ví rodina.
v 11 letech jste ještě děti, málokdo z kamarádek nosí v hlavě data narození. To bývá častější až u dospělých. Mně také v 11 letech žádné děti nepřály. A já nikomu taky ne. Navíc jsou prázdniny, kamarádky rozjeté...Ve Tvém věku jsem opravdu nenosila v hlavě data narození kamarádek.
Podstatné je, zda Ti popřála Tvoje rodina. Mamka, taťka, babičky, dědové, sourozenci. To je důležité pro dobré vztahy v rodině.
Jinak - včera jsem na dálku přála taky. Stejně jako Ty, měla 7.7. narozeniny známá. Jenomže ta na rozdíl od Tebe už 66.
Tak i Tobě - měj se hezky, přeji Ti pěkné slunečné prázdniny, hodně letních zážitků a až nastane škola, tak pěkné výsledky. Jaga.
Máš dnes narozeniny? Gratuluji a povím ti, že já je mám také dnes, ale už ne jedenácté. Takže ti můžu poradit. Naše smůla je, že máme narozky na začátku prázdnin. Všichni odjeli na tábory, někam s rodiči, k moři nebo k babičkám, školu a běžný život s kamarády dočasně vypustili z hlavy. I kdybys chtěl udělat oslavu, moc kámošů by nepřišlo, jsou prostě pryč. A rada? Zvykni si na to, bude to tak celý život. Jo, je to k vzteku, ale mohlo by být hůř. Představ si, že by ses narodil na Štědrý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.