Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchod z nemocnice po operaci kýly

Od: bublina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,byla bych ráda,jestli nemá někdo zkušenost s operací břišní kýly.Mám jít na ni v září a jelikož jsem sama,musím se po ní dopravit domů veřejnou dopravou.Jak mi bude,,zvládnu to?Sanitku nedávají,to mám zjištěné a navíc bydlím skoro 170km od nemocnice.Děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

No ono taky záleží na tom, kdy vás pustí... Známého pustili domů hned druhý den po operaci, měl doma ležet nic nezvedat apod. Tak týden byl dost nepoužitelný...

Pokud budete tak 5 dní v nemocnici, mohlo by to jít, ale raději bych si domluvila odvoz - rodiče, sourozence, kamarády... cokoli...

amlim*
hodnocení

2x

Operaci kýly jsem prodělala v dubnu, domů mě pustili čtvrtý den po operaci. Druhý den vás naučí vstávat(přes bok).2-3 měsíce budete nosit břišní pás. Ten jsem vyfasovala v nemocnici. Ta doprava - opravdu by to chtělo zajistit si dopravu, snad najdete někoho známého. Budete bolavá. Tak týden jsem byla ještě nepoužitelná a to jsem na sebe dost ras. Ale nebojte se toho...držím vám pěsti...*mala*

bublina*
hodnocení

Děkuji za povzbuzení,,mám z toho velký strach.Známého s autem nemám,ale doprovod ano.Teď ještě abych se bála té embolie..to mi dodalo*sok*...víc obav*plac*

malvinka*
hodnocení

0x

A nebylo by vhodné se domluvit s někým z rodiny co se týče dopravy;). Popřípadě si domluvit taxi pro jednou se snad nic nestane.;)

lidus*
hodnocení

0x

V žádném případě nejezděte sama, i kdyby se vám zdálo, že vám nic není tak jen hluk a vzduch vá příjde jako zátěž, Dost pochybuji, že by vás pustili dříve jak za 3dny, je to operace, narkoza je velká zátěž a může dojít k embolii. Zaři´dte si to tak ať se vám o domácnost, děti či pejska někdo postará a nehazardujte se svým zdravím.

bublina*
hodnocení

Já mám hlídání zajištěné,ale ta nemocnice propouští už druhý den po operaci.Doprovod mít budu,jen nemám auto tak to musí být dopravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]