Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,byla bych ráda,jestli nemá někdo zkušenost s operací břišní kýly.Mám jít na ni v září a jelikož jsem sama,musím se po ní dopravit domů veřejnou dopravou.Jak mi bude,,zvládnu to?Sanitku nedávají,to mám zjištěné a navíc bydlím skoro 170km od nemocnice.Děkuji za rady.
Operaci kýly jsem prodělala v dubnu, domů mě pustili čtvrtý den po operaci. Druhý den vás naučí vstávat(přes bok).2-3 měsíce budete nosit břišní pás. Ten jsem vyfasovala v nemocnici. Ta doprava - opravdu by to chtělo zajistit si dopravu, snad najdete někoho známého. Budete bolavá. Tak týden jsem byla ještě nepoužitelná a to jsem na sebe dost ras. Ale nebojte se toho...držím vám pěsti...
V žádném případě nejezděte sama, i kdyby se vám zdálo, že vám nic není tak jen hluk a vzduch vá příjde jako zátěž, Dost pochybuji, že by vás pustili dříve jak za 3dny, je to operace, narkoza je velká zátěž a může dojít k embolii. Zaři´dte si to tak ať se vám o domácnost, děti či pejska někdo postará a nehazardujte se svým zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.