Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem cca 2 týdny po zákroku -artroskopii kolena /vynětí úlomků, které koleno blokovaly/a už 2 krát jsem byla vytahovat z kolene vodu. I dnes mám pocit, že se celá situace bude v nebližších dnech opakovat. Nohu nenamáhám, nijak nebolí, leduji a při posledním ošetření mi byl zastupujícím lékařem předepsán lék ORAMELLOX. Co mohu pro zlepšení stavu kolene udělat,poradí někdo? Celá situace je pro mne o to horší, že všude jsou dlouhé objednací termíny a tento stav je bezodkladný a já se musím doslova doprošovat u nějakého lékaře o punkci. Děkuji.
Já jsem kdysi četl, že to odstranění zbytků z kolene nic neřeší, ale už si nepamatuji v jakém kontextu to bylo, už je to dlouho. Ale obecně než se pustíte do jakéhokoliv operačního zákroku nebo třeba jen do blbé injekce na očkování, je velmi moudré seznámit se s argumenty kritiků (například lékařskými argumenty) proč ne. Je třeba znát názor z obou stran. Lékaři berou za určité zákroky provize viz například očkování... čím více zákroků provedou tím víc si vydělají. To jestli to uškodí nebo pomůže už jim může být jedno, to si musíte vyřešit vy sama. A víte, že často nemluví pravdu a lžou jako když tiskne, zamlčují pravdu, prosazují jen jeden populární názor, který vynáší, jako například kubek, že všichni víme kolik nenávisti rozsel tento člověk a kolik škody napáchal on a vojtěch a další rádoby lékaři a právníci, kteří ignorovali český právní systém. Takže jen říkám, že je třeba se seznámit s opačným vědeckým názorem a to i za cenu toho, že to budete muset hledat na zahraničních serverech a překládat z angličtiny, pokud se to u nás cenzuruje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.