Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace - v souvislosti se zdravotním stavem

Od: mrb odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, měl bych otázku. Přemýšlel jsem nad rekvalifikačním kurzem Sociální Péče...nejde ani tak o to, kdo nebo z čeho tento kurz zaplatit. Otázkami je: 1. Pokud si kurz zaplatím, zda mi vzhledem k mému zdravotnímu stavu k něčemu bude. Čili, zda se jako sociální pracovník uplatním, pokud mám neurologické onemocnění, konkrétně epilepsii. A dále: 2. Pokud bych měl o takový kurz zájem, zda by jej případně uhradil ÚP.
Z mého lidského hlediska, pokud máte epilepsii a jste jako člověk schopen starat se o dítě ( ať už vlastní, případně svěřené) k tomu mám zdravotní vzdělání pak si kladu otázku, zda bych i přes zdravotní stav našel uplatnění. Za odpovědi děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že byste se měl na tohle zeptat svého obvodního lékaře nebo neurologa, jestli vám toto povolání dovolí.

nov
hodnocení

0x

Myslím, že jako pracovník se zaměřením na přímou obslužnou péči či jako osobní asistent, kde máte zodpovědnost za další osobu, nemáte šanci. Vše konzultujte s ošetřujícím lékařem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]