Dobrý den, obracím se na vás z dotazem. Mám problémy v sociální komunikaci a nevím si moc rady. Znám se už asi rok asi z jednou holkou, se kterou jsem se už párkrát sešel. Psali jsme si často přes Messenger a vypadalo to nadějně na nějaký ten vztah. Od Ledna 2022 se ale začlo dít to, že začala odepisovat jednou za měsíc a od začátku Května přestala psát. V průběhu Června jí k tomu ještě umřel táta. Chci se tedy zeptat jestli to má nějakou spojitost, zda jí mám ignorovat nebo pokračovat dál? (Zprávy si nezobrazuje, nebere telefony ani neodpovídá na SMS, přitom na FB je furt aktivní).
Jestli to má nějakou spojitost s jejím otcem opravdu vědět nemůžeme, ale pochybuji o tom. Každopádně kdyby chtěla, tak se ti sama ozve. Nemá tedy cenu, abys jí neustále psal. Vyprdni se na to a najdi si jinou holku. Tady ti pšenka nepokvete.
Dobrý den, slečna, která se od ledna ozve jednou za měsíc a pak už ne, se nezdá byt zrovna vášnivé zamilovaná až po uši. Už nepíše ani nebere telefon (ale smrt otce ji nebrání byt aktivní na FCB), nepište ani Vy - je konec. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.