Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestování po Praze, městskou dopravou

Od: koktejl odpovědí: 5 změna:

Ahoj, pojedu na pár dnů do Prahy a budu bydlet v ul. Závišova. Zajímalo by mě, jakým způsobem zjistím, jaký typ dopravy zvolit při cestování v rámci Prahy, např metro nebo jiný způsob a jak vybrat nejbližší stanice? Existuje nějaká centralizovaná mapa dopravních uzlů po Praze? Řekněme, že se chci dostat z ul. Závišova k Zoo. Jak obecně postupovat, abych se dostal, kam potřebuji? Díky za případnou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zjcf
hodnocení

8x
Mapy.cz najdete jméno zastávky
Idos.cz najdete spojení

*palec*jsem Pražák, ale pokud se vydávám do mně ne úplně známých částí Prahy, dělám to už celé roky stejně a spokojenost.

rodic

V mapy.cz se dá zvolit vyhledání trasy autobus, stačí zadat odkud kam a najde trasu včetně spojů.

tttt
hodnocení

5x
Existuje super věc a je to hledač spojení
DPP.cz
https://www.dpp.cz/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]