Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červený flek po procházce lesem

Od: annaa02 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, předevčírem jsem šla lesem, chodila jsem i vysokou trávou. Za celou procházku jsem necítila žádný škrabanec ani kousanec. Přišla jsem domů a objevila tento flek na leve noze. Bolí jen na dotyk a má kruhovity tvar. Na kožním jsem zatím nebyla, neví někdo co to může být? Děkuji
Červený flek po procházce lesem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Může to být ledasco...

Ale že by bylo nutné (dle fotky) se tím stresovat, to si vážně nemyslím.

Nechte tomu pár dnů a ono to zmizí.

liska5
hodnocení

3x

Potírejte propolisem. Nebo zinkovou, kalciovou, či jinou hojivou mastí. Něco vás asi požahalo. Kdyby se to rozlézalo, tak kožnímu. Nebojte, klíště ani had tohle nedělá.

hodnocení

1x

Taková "zranění" celý život řeším tak, že umyju mýdlem a teplou vodou. Když mám doma líh, třeba Alpu, tak ještě tou. A nechám na vzduchu zaschnout.

mnvf
hodnocení

0x
Pak se má člověk dostat k doktorovi, když tam lidi chodí s tímto.. Něco vás kouslo. Zmizí to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]