Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych vysvětlit důvody k zamítnutí výpočtu mého I.D. odpracováno mám 20 let (věk 56) a 2 celkem vážné choroby omezující i pohyb doma.Znám lidi kteří nemají odpacováno téměř nic nebo třeba jen 10 let a pobírají vcelku slušný peníz - z čeho se to tedy vypočítává nebo kam se obrátit,protože jsem odkázán na životní minimum 4200 - zda bych mohl být nějak úpěšný a nebo veškeré své snahy ukončit.Děkuji.
Důvod máte jistě uvedený v tom zamítnutí.Už jsem slyšel zamítnutí přiznání ID ale ne zamítnutí výpočtu ID.
Jsem v ID od roku 1988 a dostal jsem ho na první pokus./zlatí komouši/.Byl jsem po vyučení a odpracováno nulaJestli myslíte,že ID něco málo přes desítku je slušný peníz tak tleskám.Manželka je ve starobním a bere něco málo přes patnáct.Životní minimum není 4200,- ale pro jednotlivce 4620,-.Na tom zamítnutí jistě máte nějaké poučení kam se odvolat nebo něco v tom smyslu.
Své snahy určitě neukončujte,ale jestli se nedostanete na určitý počet procent,tak nemáte nic a je jedno i kdyby to bylo třeba deset nemocí.Vždy se bere to nejvážnější a procenta z něj.Tak to prostě momentálně za vlády kytičky je.
totak: 10215,- není žádná hitparáda ID prvního stupně dobrý ale na žití to stačí.ID prvního stupně jsem dostal v osmnácti letech někdy v roce 1988 ale to bych musel zvednout svoji prdel a podívat se do lékařské složky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.