Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka píše mému příteli

Od: addy odpovědí: 27 změna:
Ahoj, zajímal by mě váš názor na tuto situaci, nebo jak byste tohle řešili vy...
Je mi 21 let, asi před dvěma měsíci jsme byly s kamarádkou v klubu. Seznámila jsem se tam s jedním klukem, od té doby se vídáme a dali jsme se dohromady. Je to takový začínající vztah ale myslím že oba cítíme že z toho něco bude.
Před pár dny jsme spolu zase zašli do klubu, ale šlo nás víc, nějací jeho kamarádi a taky ta moje kamarádka. No kamarádka mi tam řekla že už přítele dřív někde viděla a že se jí vždycky líbil. A druhý den na to mu začla vypisovat. On mi to řekl a bral to od ní kamarádsky. Mně to ale trochu vadí. Co mu má co vypisovat? Prý si psali hlavně o mně.. Včera mi kamarádka volala a já se jí na to ptala, proč mu píše. A ona, že se prý nemusím obávat že by mi ho chtěla přebrat. Jenže já se nebojím že by mi ho přebrala, vím že on stojí o mně. Ale prostě mi vadí že mu vypisuje, chce se s ním hrozně kamarádit a něco mu o mně vypisuje. Psala mu například že jestli mi ublíží tak bude mít co dělat s ní a ať si to u mě nepodělá a zprávy podobného typu. Mně se to ale zdá trochu moc, sotva jsme se dali dohromady a moc se mi nelíbí že mu tohle píše. Řekla jsem jí že mi to vadí a ona mu poslala následující zprávu (přikládám screen).
Zdá se mi, že tímto ze mě chtěla udělat žárlivou blbku + schválně použila přezdívku kterou zkomolila z mého jména a moc dobře ví že nesnáším když mi tak říká, protože to zní jako na psa. Co na to říkáte? Vadilo by vám to taky nebo přeháním?

Kamarádka píše mému příteli

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

4x
Ne že nic nehrozí, radši si dejte na ni pozor.
Ona vám kluka závidí a hlavně nepřeje. To její vypisovani = POTVORA.
addy
hodnocení

Taky mi příjde jako potvora. Dělá ze sebe hloupoučkou kamarádku která chce pro mě to nejlepší ale ve skutečnosti to co mu píše je spíš taková záminka aby se s ním nějak dala do kontaktu. :(
ltz
Asi tak. Vlezlá, oprsklá komediantka.

id
hodnocení

3x
Potěš koště. Takovou zpověď nedokáže napsat zletilá žena. To si představujete tak, že k vůli vám přestane mít kamarády/kamarádky? Jste žárlivá stíhačka a přeji vašemu příteli, aby byl spokojený s vaší kamarádkou a vás co nejrychleji pustil k vodě.
addy
hodnocení

Já ale přeci nemám nic proti jeho kamarádům a kamarádkám. Nelíbí se mi ale když mu píše moje kamarádka, ještě k tomu mě rozebírá a tak nějak i shazuje v těch zprávách. Nevidím důvod proč vy mu měla psát, jiná kamarádka by si to nedovolila. Stejně tak jako já bych nikdy nevypisovalo žádnýmu klukovi své kámošky.
id
Je to marný je to marný. Až dospějete, pochopíte.
addy
hodnocení

A co pochopím? Vám se to zdá normální? Nebo vysvětlete mi tedy svůj pohled, proč by mě hned měl nechat a začít si s ní, co to má za smysl?

addy

není to normální, vaše "kamarádka" je pěkná potvora. Promluvte si o tom se svým klukem. Jedině on to může utnout. Kamarádství jo, ale všeho moc škodí.

Já bych to taky nesnesla, ale jako mladá jsem žila v jiné době.

layga
hodnocení

3x

To není kamarádka ! Jak si najdeme kluka,nemá cenu se s tím svěřovat a dokonce dovolit,že si píšou.Máme kamarádku a když si našla kluka,přestala ho vodit do naší společnosti a vyplatilo se to,protože ty tzv. "kamarádské" se všemi,dopadly špatně.Baby jsou POTVORY,co závidí,že se jim nedaří sbalit kluka a jediné co umí,že přebírají kamarádkám.JE to realita,neukamenujte mě.

addy
hodnocení

Jsem ráda že to někdo vidí stejně, děkuji :(

liska5
hodnocení

2x

To je intrikánka! Jak mu píše... pro nás oba...! ...nebudeme si tolik psát. A jak Tě má ráda a nerada by o Tebe přišla! Ty si jenom něco mysli o čarodějnicích, ale napsat to musí on: Je dobře, že nebudeš psát. My ani o komunikaci s někým tak falešným nestojíme. Roman a Adélka

addy
hodnocení

Přesně! To jak napsala - pro nás oba. To mě úplně dostalo, myslela jsem že vyletím z kůže :(
jp

Je to jasné, kamarádka je falešná a myslí si na tvého kluka, nevěř jí. Nejsi žárlivá, tvé tušení je opodstatněné. Záleží jak se k tomu postaví tvůj kluk.

motyl*

addy neupínej se tolik k "příteli", a dalším přítelům co budou po něm, s kterýma "se dáš dohromady" . Vnímej sebe, cítíš se v týhle situaci co popisuješ dobře? ne? určitě neovlivnuj tvojí kamarádku, ani přítele krs dopisování si, protože pokud by k tomu mělo dojít , dojde k tomu i později , i s jinýma, a ty to neovlivníš, nemůžeš. Naopak poznávej čeho je schopna kamarádka, a zda je kamarádka, a čeho je schopen "přítel". Pokud dojde k přelezu "přítele" na tvojí kamarádku, čím dřív tím líp, a pryč od obou,a přej jim to, protože tě uchránili zahozenýho času...došlo by k tomu stejně a dověděla by ses to později, třeba už s malýma dětma na krku. . Jestli si musíš vybojovávat svoje pevný místo vedle "přítele" , pak on nemá jasno , a ani by neodpisoval jiné.

liska5
03.07.22 16:13

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Ona ta kamarádka je spíš taková ubožačka, která si netroufá navázat kontakt s cizím klukem, tak oslovuje kluky kamarádek, protože si vyzkoušela, že jim je pak hloupé s ní nekomunikovat, když je ta kamarádka. Jenomže kamarádka to není. Vás + další holky nemá ráda, využívá vás jen k tomu, aby se dostala do blízkosti vašich kluků a ráda by některého ulovila. O takovou bych já nestála, být vámi. Řekněte jí něco v tom smyslu, že vašemu klukovi připadá, že je nějaká praštěná a že ho asi loví. A tak jste si uvědomila, že i ostatní holky to říkaly. A takové falešné kamarádce, že už nebudete věnovat svůj čas. A zbavte se jí. Ida

addy
hodnocení

Děkuji za radu, máte pravdu. A asi bude opravdu lepší přerušit s ní kontakt. Už hodněkrát něco takového udělala, nevím proč jsem to do teď přehlížela asi proto že předtím jsem byla tři roky s klukem který se jí vůbec nelíbil tak mě to nijak nezasáhlo. Ale teď mám opravdu obavy a nelíbí se mi takové chování od kámošky.

addy
hodnocení

*Ještě dodám že to není úplně nejlepší kamarádka které bych na 100% věřila. Už v minulosti se stalo že jedné naší kamarádce přebrala kluka a s jejím nynějším přítelem také něco málo měla. Od té doby se jí kamarádka vyhýbá a já se vůbec nedivím. Myslím ale že tohle u nás snad nehrozí, vidím že přítel má opravdu zájem o mně ale přesto mi není příjemné že mu kamarádka vypisuje a chce se s ním kamarádit.

hodnocení

0x

Odkud je ten screen? To mě zaujalo, že dnes lidé komunikují dva mezi sebou a někdo třetí to vidí a má možnost to ofotit? To asi není sms z mobilu? Odkud to je?

liska5

To mne taky napadlo...

addy
hodnocení

Je to screen z massengeru, vyfotila to ta kamarádka a poslala mi to jako "důkaz" že už si s ním psát teda nebude. Každopádně se mi absolutně nelíbí styl kterým to napsala a udělala ze mě žárlivou blbku. Bohatě by mi stačilo kdyby mi řekla ok nebudu mu už psát a opravdu přestala psát.

mnd®
hodnocení

0x

Jste píp a životem nepolíbená.Najděte si panice co nikam nechodí.Stejně jako muž tak i žena se mají v mládí vydovářet.Jak to víte že stojí a stojí o Vás? Ale jako ženu bych vás kopl do prdele hned.Ještě nechutný se hrabat přítelov v mobilu.To dělá jen hovado.Ani moje manželka si nedovolí zvednout hovor na mém telefonu.Ani já na jejím.A ještě sem dávat screen.

addy
hodnocení

To si děláte srandu? Měli bychom se tedy vydovádět a nebýt si věrní jen protože jsme mladí? Já ale stojím o vážný vztah s věrného kluka. A nikde jsem nenapsala že jsem se mu hrabala v mobilu, ten screen mi poslala sama ta kamarádka.

mnd®
hodnocení

0x

Jste ,,píp,, v jednadvaceti letech se seznamovat někde v klubu a hned po druhém rande ...Když on se seznamuje dost rychle.Na to ta promazaná SMS stačí.Chceš vážný vztah?- tak počkej až manželka umře a pak se nastěhuj.

tyler
hodnocení

0x

Povím vám svou zkušenost. Tou dobou můj nejlepší kamarád takhle zval dívku, se kterou jsme se poznávali, k "sobě" domů (měl zrovna prázdný byt, rodiče někde pryč). Dívka odmítla a navíc mi vše řekla, čímž mi trochu zlepšila mínění o lidech (už v této době jsem věděl, že nejsou všichni lidé přející a hodní). Až si tento dnes již ex nej-kamarád našel dívku k randění, ani nás (kolektiv, partu) s ní neseznámil, jak moc se bál, aby ji mu někdo nezačal "přebírat" či svádět. Moc dobře totiž věděl, že lidé umí být z**di, sám byl pěkným příkladem.

Tím chci říct - tohle není kámoška, to je soupeř. A byť mezi sebou mohou i dobří kamarádi soupeřit (např. inspirace k dosažení lepších výsledků - škola, sport) neměl by na tom být postaven základ jejich vztahu.

Taky cítím, že vás chce ponížit do nějaké určité úrovně, kdy o vás kluk může ztratit zájem. Vypisovat si s přítelem kamarádky o kamarádce samotné mi prostě nepřijde fér a je to takový pomyslný prst na spoušti, chci říct, kdykoli se to může zvrhnout v cokoli horšího. Pryč od ní, cpe se kam nemá, nedokáže ani pochopit, že vám to vadí (malá nebo žádná empatie), všechno špatně. Je to toxické a dlouhodobě vás to může ždímat "na pozadí", tak jako zbytečná aplikace v telefonu, co jen vyčerpává baterii.

liska5

Ona sakra dobře ví, že jí to vadí. Jestli jí to sama přeposlala, tak Addy jí můžete odpovědět, že z toho, co a jak píše jejímu klukovi vyplývá jediné, že ji před klukem cíleně shazuje, aby se mu sama vnutila pod záminkou falešného přátelství. .. Jestli si on bude dál dopisovat s tou intrikánkou, že jako o nic nejde, tak je jasné, že jemu na současném vztahu nezáleží. Nedělala bych scény, tím se shodím, ale musela bych někam odejít, na čas nebo napořád.

zkv
hodnocení

0x
Slečna je samozřejmě pěkná svina, ale zajímalo by mě, co udělal ten přítel, kterým si jsi tak jistá. Moc to nevypadá, že by se tomu vypisovani bránil. Já bych si být tebou nebyla tak jistá, že je z tebe hotový. Zamilovaný chlap si nevypisuje s jinejma zenskejma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]