Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v práci si při každé příležitosti (narozky, svátek... atd) popřejeme podáním ruky a polibkem na obě tváře. Jedna kolegině mě ovšem políbí na ústa, což je pro mě trochu nezvyk. Ne, že by mi to vadilo je sice o 19 let starší, ale ošklivá není. Chci se zeptat jestli mi třeba neposílá nějaké signáli nebo je to normální projev přátelství?
Pokud vám soudružka nestrčila jazyk do krku, tak to berte, že je jenom trošku mdlého rozumu. Zřejmě zanedbaná výchova z primitivní rodiny. Projev podobné srdečnosti je běžný, ale vyjadřuje se tím, že polibek na obě tváře pouze naznačíte, ale vůbec se svými rty tváří nedotknete. Stejně jako políbení ruky dámě (často praktikováno Poláky), také ruku neolizujete jako dement, ale pouze s úklonou polibek naznačíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.