Ahoj lidi, moc prosím nemáte někdo (případně neumíte najít) jakoukoli lekařskou zprávu z New Yorku co dostane pacient po opuštění nemocnice. Jde mi o kontrolu jak to má vypadat. Vím že to zní divně ale jde mi o ověření zda mně předložená zpráva od člena rodiny je skutečně pravá. Chce poslat peníze ale už jednou si nemoc vymyslel Moc děkuji
Zdravím , nevím , jak to přesně máte v rodině , komu by měli být poslány, ale já osobně bych mu nic neposlal . Cizí peníze se berou lehce a na nemoc se to dobře hraje . Pokud můžete , přidejte sem fotografii lékařské zprávy . Možná se na ní dají najít znaky , díky kterým se pravost ověří . Pozor ale na citlivé informace , je nutné je zabarvit Mario
Dobrý den, viz odkaz, ale nejsem si jistý, ze Vám to pomůže. Ovšem, je zajímavé, na co si dat pozor (DC a ACI nejsou lék. zprávy). Zdravím! axa-assistance.cz/...
@tealceu - jde mi o ověření zda mně předložená zpráva od člena rodiny je skutečně pravá Zkusila bych se obrátit přímo na nemocnici, zda konkrétní zprávu vystavili s tím, že mám o zdravotní stav dotyčného obavy. O penězích a výmyslech bych se nezmiňovala.
To jsem udělal. Poslal jsem tu oskenovanou zprávu přímo tomu lékaři z žádosti zdá může potvrdit že ji skutečně vydal on. Vysvětlil jsem to tak že jsem ze sociálky a že si potřebuji ověřit pravost kvůli dávkám o které zde žádá. Ale zatím bohužel bez reakce Stačila by mi jakákoliv zpráva od lékaře (začerněné údaje, nápis od rohu k rohu, to je jedno) jde mi jen o to jak to vypadá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.