Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola - ignoruje mě;

Od: fewfw odpovědí: 7 změna:

Ahoj, rád bych se zeptal zda se stím dá něco dělat. Od minulého roku srpna jsem v autoškole na řidičák A2. Původně sliboval že to stihneme ještě v srpnu nakonec z toho sešlo že to uděláme na jaře. Říkám ok stejně je to jedno. V březnu jsem začal chodit na teorii. Slíbený termín závěrečných zkoušek v květnu. Což se mi zdálo už samo o sobě divné když nás bylo 7. Napsal mi cca 7 jízd. Které ale vždy zrušil tak půl hodiny před jízdou tudíž momentálně nemám ani jednu praktickou jízdu. Všech 6 ostatních žáků co tam bylo semnou to už má hotové od května a já zatím ani jízdu. Snažím se mu volat nezvedá, ani nezavolá zpět. Když mu napíšu sms tak nic. Jednou jsem se mu dovolal tak sliboval že 26. července zkoušky a od té doby zase utrum.

Dá se stím něco dělat? Nějaká páka na něj? Nebo ho prostě odchytnout ukončit u něj autoškolu a jít jinam? Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejlepší a nejrychlejší řešení jste napsal ve své poslední větě. Ovšem pochybuji, že z něj dostanete zpět peníze.

fewfw
hodnocení

No právě to je ten problém. Prosrat 13000 jen tak je taky naprd.. Díky :)

id
hodnocení

0x
Ach jo. Telefonujete, píšete a nic. Co tak zvednout zadek, navštívit učitele a budete mít jasno.
fewfw
hodnocení

Perfektní rada. Navštívit ho mám jak? Když na učebně bývá pouze hodiny teorie které znají pouze ti kteří na teorii chodí? Kdyby měl nějaké hodiny pravidelně kdy tam je tak tam asi logicky jdu..

id
Kdo chce hledá způsoby atd. Kdo tvrdí, že jej musíte odchytit na učebně? Autoškola určitě má nějaké pevné stanovišté, kde se absolventi střídají. Co tak počkat na učitele? Učitel musí mít nějakého nadřízeného, nepsat, nevolat, osobně navštívit.

asd1
hodnocení

0x

To je na právníka - jaká je mezi váma smlouva (přeené znění), co jde vymáhat jestli jde odstoupit pro neplnění atd.

Obecně prokazatelně vyzvat k plnění smlouvy nebo odstoupit a nechat si vrátit prachy. Mže jít o podvod - shrábne prachy prochlastá je a přestane komunikovat.. Může pomoct ČOI, MD apod. - jsou kotrolní orgány které mají nad autoškolou dohled.

hodnocení

0x

Pokud není vina na vaší straně, nebo i na vaší straně, tak je pomoc jednoduchá. Napište název a adresu autoškoly, jméno učitele a kontakt na něho a kopii smlouvy vnitřní poštou nebo přímo na mail jak123-zavináč-email-cz A nebo jste si chtěl jen postesknout?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]