Dobrý den chtel bych se zeptat zda je možné vysadit antidepresiva po 8 dnech bral jsem 4 dny celou tabletu a 4 dny půlku našel jsem si psychologa a zkusím úzkosti překonat psychoterapii děkuji
Zeptala bych se psychiatra,který Vám lék předepsal. 50 mg je nejnižší dávka,tak by neměl být problém. A jinak ano,panicke ataky lze zvládnout bez léků,můj otec je měl a léky bral jen krátkodobě. Nakonec se je naučil zvládat a teď je bez léků a bez atak
Dobrý den, možné je vše, ale určitě bych to nechala na doporučení Vašeho psychiatra. Bez konzultace bych nic nevysazovala a navíc týden je krátká doba na zlepšení stavu...
prosteja
O antidepresiva jsem poprosil paní psychiatricku já ona s něma chtěla počkat a byl jsem na prvním sezení u psychologa na psychoterapii a povídal že to spolu zvládneme u bez AD tak teď nevim dají se vůbec panické ataky zvládnout psychoterapii bez AD? Po prvním sezení se mi udělalo lépe
Po jednom sezení se Vám udělalo lépe? Co s Vámi dělal?
Pro ostatní rádce: Řídí se to vysazování dobou užívání? Proč neudělají tabulku, proč o tom musí rozhodovat lékař, který má stejně stejný postup? Co se stane, když se to vysadí špatně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.