Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asentra 50

Od: prosteja odpovědí: 5 změna:
Dobrý den chtel bych se zeptat zda je možné vysadit antidepresiva po 8 dnech bral jsem 4 dny celou tabletu a 4 dny půlku našel jsem si psychologa a zkusím úzkosti překonat psychoterapii děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Zeptala bych se psychiatra,který Vám lék předepsal. 50 mg je nejnižší dávka,tak by neměl být problém. A jinak ano,panicke ataky lze zvládnout bez léků,můj otec je měl a léky bral jen krátkodobě. Nakonec se je naučil zvládat a teď je bez léků a bez atak

hodnocení

0x
Dobrý den, možné je vše, ale určitě bych to nechala na doporučení Vašeho psychiatra. Bez konzultace bych nic nevysazovala a navíc týden je krátká doba na zlepšení stavu...
prosteja
hodnocení

O antidepresiva jsem poprosil paní psychiatricku já ona s něma chtěla počkat a byl jsem na prvním sezení u psychologa na psychoterapii a povídal že to spolu zvládneme u bez AD tak teď nevim dají se vůbec panické ataky zvládnout psychoterapii bez AD? Po prvním sezení se mi udělalo lépe

Po jednom sezení se Vám udělalo lépe? Co s Vámi dělal?

Pro ostatní rádce: Řídí se to vysazování dobou užívání? Proč neudělají tabulku, proč o tom musí rozhodovat lékař, který má stejně stejný postup? Co se stane, když se to vysadí špatně?

hodnocení

0x

Rozhodně se poraďte se svou psychiatričkou. Léky tohoto typu se vysazují velmi pozvolna, postupně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]