Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohl by mi někdo říct jak se správně drží příbor? Všimla jsem si že někdo drží vidličku rotačně otočenou, mě to vůbec nejde se tak najíst, jak na to? Nějaké zásady správného chování nevíte? Díky
Zlatej "bagr", dneska si klidně doma o samotě udělám smaženej řízek s hranolkama a tímhle původním hliníkovým nástrojem ho scháluju - pořád mám jednu ruku volnou!
Proč proboha tolik nádobí? Vždyť se dá řízek srolovat a hrnout si s ním hranolky přímo z pánve do chřtánu, ne?
Skvělý názor. Taky se dá místo hranolků použít bramborový salát, nakydat na řízek a jíst to jako obloženku.
Zdravím
hledal sem na internetu a narazil jsem na tuto stránku impuls.cz/...
Na posledních řádcích sem narazil na větu: ...Jestli ovšem váš manžel není levák a drží příbor opačně, je to pozoruhodné zanedbání výchovy v dětství. Naučit děti jíst správně příborem je stejně důležité, jako je naučit psát...
Tato věta mě docela rozladila. Já osobně se považuju za praváka (většinu věcí dělám pravou rukou). Nadruhou stranu nůž držím v levé ruce. Prostě se mi tak lépe jí. A rozhodně si nemyslím, že by rodiče v mé výchově něco zanedbali.
Osobně si nemyslím, že by se mělo považovat držení příboru opačně za nějaký prohřešek proti etice. Podle mě by to měla být naše volba jak se nám nejlépe jí.
Co si o tom myslíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.