Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí mi, když se přítel chodí bavit bezemne

Od: lilina odpovědí: 15 změna:
Dobrý den.
S přítelem jsme spolu už nějaký ten rok a fungujeme bez problému. Nikdy mi nevadilo, že chodil s přáteli bezemne, jelikož jsem je znala a občas šla s nimi, ale poté se pohádali a přátelství skončilo. Asi půl roku zpět si našel přátele (kluka a tri holky) a chodí se s nimi bavit a mne nikdy nebere sebou. Za toho půl roku mne za nimi vzal jednou a chodí s nimi velmi často. Nepotřebuji, aby mne za nimi bral pokaždé když se jdou bavit, ale alespoň jednou za čas bych to ocenila, jelikož mi to přijde normální. Když jdou k tomu kamarádovi do bytu, tak mi to je vcelku jedno, ale jakmile jdou nekam do baru, či tančit, a to většinou jdou ještě další lidi od těch jeho kamarádů, tak bych čekala, že mne vezme sebou. Mrzí mne to, protože nevím co si o tom myslet. Nás vztah je jinak absolutně bezproblému a nikdy jsem to neřešila, ale co mám prosím dělat, aby mne to tolik nevadilo a co mám dělat, aby mne brával více sebou? Moc děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

2x
Je ale divné, kdyz si oni do huby nevidí, proč se stali jeho kamarády. Nejspíše se on chová přesně tak jako oni, když tam vy nejste. Vy by jste to do něj neřekla, proto třeba nechce, aby jste tam byla přítomna. Možná o něm všechno ani nevite.

id
hodnocení

2x
Vy jste nějaká věc v majetku chlapa? Zaráží mne - nechce mě vzít sebou?
lilina
hodnocení

Samozřejmě že mne nevlastní, ale jak jinak to mám podat? Nemohu mu preci říct : ,, jdu s tebou”, to mi přijde velmi neslušné.
id
Neslušné? Pokud jste pár a muž nejde vyloženě na pánskou jízdu, tak je to na místě a ne neslušné<.br> On vám do hlavy nevidí, že zrovna nyní byste chtěla jít s ním také na tanečky.
Když to nedokážete, tak seďte doma a fňukejte.
lilina
hodnocení

Já mu to řekla kolikrát, ale nevzal mne. Jinak promluvili jsme si o tom několikrát. Musím tedy uznat, že se to zlepšilo v tom, že se mne zeptá, jestli by mi to nevadilo, což je milé, dříve mi to jen oznámil.

hodnocení

0x

@lilina - co mám prosím dělat, aby mne to tolik nevadilo a co mám dělat, aby mne brával více sebou?
Ke druhé otázce - mluvila jste s ním o tom a co vám řekl? Podle toho se pak (možná) dá odpovědět na tu první.

lilina
hodnocení

Ano, mluvila jsem s ním o tom a odpověď jsem dostala takovou ,, Já tě za nimi budu brát, ale oni jsou občas takový že si nevidí do huby a já bych si ty kamarády už chtěl nechat”. Když de tenkrát pohádali v předešlé partě, dost ho to vzalo a dlouho žádný kamarády neměl. Myslím, že se možná boji že o ně zase přijde, ikdyz nevím proč, protože já jsem v té hádce s jeho partou nijak nefigurovalo.

fialkai
hodnocení

0x

A proč neotevřeš pusu a neřekneš, že máš volný večer, jestli můžeš jít s ním?

Ten chlap nemá v očích čtečku tvých myšlenek. Ty ho bereš mezi svoje přátele, nebo jenom dřepíš doma a vrčíš, že u tebe nesedí jak pes u boudy? Není povinný trávit večery jenom s tebou, v partnerství pořád existuje nárok na život s přáteli. Buď si najdi přátele, nebo koníčky, kterými zaplníš svůj očividně prázdný čas (ideálně si najdi obojí). Udělej si manikúru, masku na obličej, nebo si prostě jenom pusť film. Nauč se se zabavit sama, je to tvůj partner a ne tvůj animátor.

Hysterka, která očividně nemá nic na práci krom svýho chlapa, si akorát kope hrob. A to samý chlap, mít partnera, kterýmu vadí, že z něj nedělám svoje dvojče, by velmi rychle dostal letenku.

lilina
hodnocení

Ano já mám přátele a chodím za nimi, ale nechodim za nimi 5x týdně. A ano, občas ho vezmu sebou, protože mi to přijde normální a ráda ho tam mám. Samozřejmě že sama se sebou umim travit čas, koníčku mam habaděj a jsem ráda sama, ale jde mi o to, že za nimi chodí pořad a mne za nimi vzal jen jednou čekala bych ze mne za nimi vezme alepoň jednou za měsíc
fialkai

Tak si s ním promluv. Že chceš, aby tě mezi ně bral častěji, že je ráda poznáš. V odpovědi nahoře píšeš, že ti řekl, že si jeho kamarádi nevidí do pusy, tak ho ujisti, že ti to nevadí, že chceš více času trávit s ním i jeho kamarády. Pokud by vyloženě nechtěl, tak buď se za tebe stydí, nebo je u jeho kamarídů nějaký hlubší problém, než to, že nejdou pro sprostý slovo daleko. Není normální, aby muž (i žena) úplně odmítal toho druhého brát mezi svoje kamarády. Je normální, že chce být občas sám (a to je i zdravé, nemůžete být na sebe pořád nalepení), ale pokud vyloženě tvoji společnost pokaždý odmítne, tak je tam nějaký problém.

hodnocení

0x

Asi byste si měli promluvit. Nicméně já bych byla ráda, že chlap vypadl z domu a já mám klid jen pro sebe.

lilina
hodnocení

Já jsem ráda, věřte mi že někdy to opravdu potřebuju, ale někdy bych chtěla jít i s ním.
michalverner
Jste ráda že vypadne z domu.Proč s takovým člověkem vůbec žijete?
lolalili
hodnocení

Sama jste psala, ze by jste byla rada kdyby občas vypadl z domu, tak si trochu protirecite. Každý z nás potřebuje být občas sam, to je jasný! Máme úplně vpohodě a krasnej vztah, až na to, co jsem psala výše. Nehledě na to, ze mi neskutečne vadí jedna z kamarádek. Když jsme se tenkrát videli, byla dost arogantní a nepříjemná, ale přítel tvrdí, že se tak baví se všemi. Chvilku jsem si myslela že spolu něco mají, ale nechovala se k němu nijak zvlášť jak k ostatním. To poznáte, pokud by mezi nimi něco bylo. Možná mi vadí tak moc proto, protože se jmenuje stejně jak já, má znaménko na stejném místě jak já a úplně stejný prsten s nahrdelnikem.

hodnocení

0x

Jestli nechcete z nějakého důvodu změnit partnera, tak ale nemůžete stále sedět doma sama, chodte s kamarádkama na kafíčko, třeba chodte na jogu nebo někam. Také jsem ráda, když manžel vypadne z baráku, ale jsme spolu 49 roků a on jde s bývalými kolegy z práce 1x do měsíce, nikdy mne nenapadlo jít s ním. Nebo jděte sami dva s přítelem na večeři a tam ho vyzpovídejte, proč ostatní mají sebou své partnerky a proč on vás tam nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]