Nejste přihlášen/a.
A proč neotevřeš pusu a neřekneš, že máš volný večer, jestli můžeš jít s ním?
Ten chlap nemá v očích čtečku tvých myšlenek. Ty ho bereš mezi svoje přátele, nebo jenom dřepíš doma a vrčíš, že u tebe nesedí jak pes u boudy? Není povinný trávit večery jenom s tebou, v partnerství pořád existuje nárok na život s přáteli. Buď si najdi přátele, nebo koníčky, kterými zaplníš svůj očividně prázdný čas (ideálně si najdi obojí). Udělej si manikúru, masku na obličej, nebo si prostě jenom pusť film. Nauč se se zabavit sama, je to tvůj partner a ne tvůj animátor.
Hysterka, která očividně nemá nic na práci krom svýho chlapa, si akorát kope hrob. A to samý chlap, mít partnera, kterýmu vadí, že z něj nedělám svoje dvojče, by velmi rychle dostal letenku.
Tak si s ním promluv. Že chceš, aby tě mezi ně bral častěji, že je ráda poznáš. V odpovědi nahoře píšeš, že ti řekl, že si jeho kamarádi nevidí do pusy, tak ho ujisti, že ti to nevadí, že chceš více času trávit s ním i jeho kamarády. Pokud by vyloženě nechtěl, tak buď se za tebe stydí, nebo je u jeho kamarídů nějaký hlubší problém, než to, že nejdou pro sprostý slovo daleko. Není normální, aby muž (i žena) úplně odmítal toho druhého brát mezi svoje kamarády. Je normální, že chce být občas sám (a to je i zdravé, nemůžete být na sebe pořád nalepení), ale pokud vyloženě tvoji společnost pokaždý odmítne, tak je tam nějaký problém.
Asi byste si měli promluvit. Nicméně já bych byla ráda, že chlap vypadl z domu a já mám klid jen pro sebe.
Jestli nechcete z nějakého důvodu změnit partnera, tak ale nemůžete stále sedět doma sama, chodte s kamarádkama na kafíčko, třeba chodte na jogu nebo někam. Také jsem ráda, když manžel vypadne z baráku, ale jsme spolu 49 roků a on jde s bývalými kolegy z práce 1x do měsíce, nikdy mne nenapadlo jít s ním. Nebo jděte sami dva s přítelem na večeři a tam ho vyzpovídejte, proč ostatní mají sebou své partnerky a proč on vás tam nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.