Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat zájezd v last minute

Od: pato odpovědí: 10 změna:
Sháním v last minute zájezd k moři tak 2-3 dny před odletem a bylo mi řečeno v CK že v termínu začátkem měs.července nejsou letenky a je to vyprodané.Jaká je možnost a kde sehnat zájezd k moři?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na portali, ktory zbiera volne zajazdy z viac cestoviek , pripadne vyklikat weby viacerych cestoviek.

mathew
hodnocení

0x
Klidně v cestovce, ale je dost možné, že vzhledem k tomu, že chcete něco začátkem července a letecká doprava je trochu v chaosu tak opravdu nic není...

pato
hodnocení

Na infolince CK Touristic.cz mi řekli,že destinace do Řecka je úplně vyprodaná.Tak se ptám na jiné země-destinace, už slevuji ze svých nároků a navrhnu ji místo letecky,dopravu vlastní že bych si autem tam s rodinou dojel např.Chorvatsko,Itálie. Úplně to zevšeobecnila a řekla pro Vás nemám nic s takovým nepříjemným tónem, vždyť sem Vám to už říkala.To jsem zkoušel zase neco jiného a stejně neúspěch a smutný pocit z jednání.Napadlo mne tu operatorku infolinky obejít a zkusit si to rezervačním systemu zjišťovat sám kolik míst a letenek ještě zbývá než se takto ji doprošovat.Potom to přes internet závazně objednat a internet bankovnictvím zaplatit.

Co je to za amatéry? Lastminutů s vlastní dopravou je spousta, s leteckou dopravou už je to horší, to je pravda, ale nějaké Turecko, Řecko, Egypt by se snad dalo najít. Musíte holt projít nabídky cestovek (Čedok, Fischer, Alexandria, Blue-Style, Exim...).

hodnocení

0x
Zdravím,třeba Fischer má v nabídce letecky Řecko celkem v pěkné výběru LM. A Koukala jsem i na Alexandrii, také letecky do Řecka na LM, ale odlety až 6.7.

hodnocení

0x

Příklad: V sobotu říkala přítelkyně, že problémy co měla jsou vyřešené a že by to chtělo relax. Tak jsme prošli několik agentur (především dovolena.cz protože občas přidávají k přeprodaným zájezdům benefity ve formě dopravy nebo parkování). Nakonec jsem skončil na webu Fischer a koupil zájezd do Hurghady v Egyptě, hotel slušné hodnocení, 5*, AI za 8600. V neděli přišly mejlem podklady a v noci z neděle na pondělí jsem jel do Pardubic na letiště. Kdybych to stihl o den dříve tak bych nemusel nikam jezdit a byl odlet z Brna.

PS: aby nedošlo k mýlce, těch 8600 není za dva, bohužel je to cena jen za jednoho

Bohužel? To je dobrá cena, my platili 18tis osoba 7 dní 9 nocí plus ještě litr parkovné v Brně. Žena si holt nemohla termín vybírat, tak jsme kupovali asi měsíc dopředu. Byl to hotel Prima live makadi. Kde jsou ty časy, kdy bylo 15dni za 15tis do Marsy.

hodnocení

0x
Koukni na čd travel. V práci nám od nich chodí nabídka last-minute vždycky od konce května až do konce září pomalu každý týden. Nebo volej
Řecko 972 241 920
Turecko 972 243 054
Španělsko 972 241 928
Ta předvolba 972 je drážní síť telematika. Nejsou to čísla do zahraničí
Zrovna přišel další seznam. Je toho na tři stránky. Takže ne že by nebyly.

jola*
hodnocení

0x

travelportal.cz/...

Tady zkuste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]