Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na zvonku mi ve 3h rano zvoni fetak a chci mu dat po hube

Od: obcancr odpovědí: 6 změna:
Dobry den, byl jsem vzhuru do 3h rano protoze jsem neco delal na pc. Otevrel si okno a fetak co ma papiry na hlavu mi tu zvonil asi 15x (delal to uz predtim ale to jsem ani jsem nevedel ze to je prave tento) a blikal do okna protoze si rekl ze jsem nejakej hlavni otvirac. Tipal jsem mu zvonek a u vchodu prohlasil, ze delam ze spim (presne proto mu tipam zvonky lol) Samozrejme jsem chtel jit dolu bylo by to za max 10s vyresene ale rodily prislusnik me zastavil. Nevim jak tu funguji zakony, chtel bych pracovat brzo v zahranici a o nejake podminky vazne nestojim. Co si o tom myslite? Jsem nastvanej jak to funguje, kdyz ja jdu k lekari a chci od nej konkretni lek tak se na me vykasle a prohlasi ze jsem zdravej, ale kdyz nejakej retard co potrebuje jen tvrdej bic dela kraviny tak dostane duchod. A nakonec je v pravu on protoze je neschopnej.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Zavolat hned policii.

mathew
To je teoreticky nejlepší, ale feťák pak zazvoní na souseda ten mu upraví hlavu cihlou a ráno si pro tazatele přijede kriminálka, protože bude první podezřelý.
mate59

Osovně bych si to s ním vyřídil raz -dva,ale toto je jako legálně,mají pomáhat a chránit a on by musel mít důkazy,policie ty týpky stejně všechny zná.

ltz
hodnocení

0x
Když mu dáte po hube, tak vám to brutálně vrátí. Počká si na vás za rohem a nebude sam. Je lepsi vymyslet něco, čím se budete hodně bavit. Kupte krásnou dárkovou krabičku, vložte lejno, ovazte hezkou stuhou a takto hezky zabalený dáreček mu dejte na rohozku přede dveře, bydlí-li ve vašem dome. Umíte si představit jak po dárečku chňapne?

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys milancukrar 28. 06. 2022 21:01:17
! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd. Bohužel Vám musím příspěvek skrýt, páč navadíte k násilí.

Nebo jemnější varianta. Kýbl s vodou přímo na palici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]