Dobrý den chci se zeptat začal jsem brát antidepresiva a na špatné stavy než zaberou neurol 0.25 je možné po když budu brát jeden neurol denně na spaní po dobu 17 dní je možné na něm vypěstovat návyk?
17 dní v takové dávce je málo na závislost. Neurol se bere spolu s antidepresivy a) protože nástup antidepresiv trvá 2-4 týdny, takže dočasně je nahrazuje a za b) kvůli potlačení některých nežádoucích účinků ze startu užívání antidepresiv. Takže byste ho měl užívat.
Já bych si ten neurol přepůlil a bral jen půlku. Jak víte, že vám nestačí půlka tablety na to usnutí? Existuje dělička tablet, je to taková malinká krabička, která umí rozpůlit léky. Druhou půlku případně můžete vždy přidat, ale proč brát zbytečně víc než byste teoreticky potřeboval? Zkuste to takto otestovat.
To bych se ptala v lékárně, ideálně lékaře, co vám antidepresiva předepsal. Ty kombinace někdy bývají ošidné. Mohou třeba působit útlum v denní době. Taky každý je jinak náchylný k vypěstování si návyku. Určitě bych tablety půlila. Mne /nenavyklou/ uspí i třetina. A po 17 dní mi připadá docela dost.
Dobrý den, osobně si myslím, že by se nic stát nemuselo, jen teda jak víte, že ho budete potřebovat jen 17 dní? V tomto bych se určitě poradila s lékařem. Na spaní bych zkusila půlku 0.25, čím méně tím lépe...
Nebala bych se návyku. Já brala jednu tabletu oxazepamu k antidepresivum celý rok. Vysazeno během jednoho týdne postupným snížením dávky bez abstinenčního syndromu. Ono vždy záleží na množství te dávky.
Zkus kratom. Né žádné šmelce, které tě jen oblbujou. Tady někdo píše o atestovaných lékařích, no tak se podívejte na jejich postupy léčby u některých věcí. To by nevymyslel ani lidoop. Ale oni za to nemůžou, jsou jako učitelé - zajímají je jen osnovy a přemýšlet je už moc práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.