Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat?

Od: gsdisease odpovědí: 1 změna:
Zdravíčko.
Je to přibližně 2 roky co jsem vážil o 50 kg více.
Byl mi diagnostikován dráždivý tračník a porucha jater. (Gilbertuv syndrom - Hyperbilirubinemie) --->
Většinu prášků jsem již vysadil a beru už jen probiotika ala antidiaroika.
Zajímalo by mě, pokud je tu někdo s podobnou situací, nebo zkušeností... Přibrali jste? Jak?Řešili jste úbytek váhy? Moje štěstí je, že jsem vzrůstem menší. (166 cm - 57 kg)
Vyhýbám se laktóze, většinou i lepku. Příjem mám tak 1800 - 2000 kcal, protože díky svému času víc nezvládnu. Dokázal jsem se dostat na 60 kg, ale potom mi zase začalo blbé trávení...
Svůj plán na přibrání již nemohu použít, jelikož by mě to způsobilo takové nekalé věci v těle, že bych se další den asi neprobral a pokud ano, v takových bolestech a nebo bych celý den strávil na záchodě... :D

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na jedné straně je zdravotní problém, na druhé straně je jasný důvod, proč vážíte málo. Abyste měl optimální příjem kalorií, tak Vám stačí přidat třeba jedno jídlo nebo pár svačinek. Opravdu si na to čas nenajdete? Co jíte? Určitě se najde jídlo, po kterém Vás špatné trávení trápit nebude. Lékař Vám určitě nějakou dietu určil, tak z těchto potravin vycházejte. Asi jste měl špatný plán na přibírání. Co třeba raw tyčinky - bez lepku, bez laktózy, přes 300 kcal, sníte ji za minutu, dvě. Stačí přidat jednu, dvě k Vašemu současnému jídlu a už budete mít optimální příjem kcal. Zkoušel jste cvičit? Stačí třeba pár sérií shybů (můžete si koupit domů hrazdu), kliků, ... zabere to pár minut a výsledky budou viditelné - dlouhé tréninky pro Vás vhodné nejsou, neměl byste překročit 30 minut.

doplněno 27.06.22 04:48:

Hledal jste pro Vás vhodné potraviny?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]