Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posunutí přátelství

Od: pepazdepazbor odpovědí: 3 změna:

Ahoj, seznámil jsem se s jednou dívkou, s kterou jsem se znal od vidění už déle ale nikdy předtím jsme se nebavili... ted jsme se seznámili, píšeme si na messengeru už asi týden a potřebuju radu jak to posunout dál
bavili jsme se docela dost a v pohodě a odepisuje mi sice občas docela stručně ale odepisuje hned nečekám dva dny na odpověd ... tak by mě zajímalo jak to posunout dále

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

S někým si pořád jenom psát je stejné, jako cucat hašlerku přes celofán. Takže bych radila: navrhnout schůzku, jít spolu třeba na zmrzlinu či limonádu a poznat se víc naživo. To je daleko lepší, než veškeré psaní. Po první schůzce přijde druhá, třetí...a pak už, myslím, nebudete potřebovat radit, co dělat dál. Poradíte si sám. *palec* Jaga.

hodnocení

2x

Psaní je dobré tak akorát na vzkaz, že cestou domů má koupit brambory a pivo. Pro seznámení je to stupidní forma komunikace. Normálně jí zavolej a za půl hodiny povídání máš jasno, co bude dál.

xc
hodnocení

1x

A co jí prostě napsat: chci se sejít, dne toho a toho, tam a tam, pokud nesouhlasíš, napiš

Ale varují tě: většina holek si chce jenom povídat a kamarádit se s chlapama, oni to berou jinak, tak abys nebyl zklamaný, že u ní máš být v kategorii pouze kamarád. Ale lepší, když to budeš vědět předem, a budeš s tím počítat, pak tě to vůbec nevykolejí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]