Ahoj chtěla bych se zeptat na bušení srdce...zrychlený bušení mám to mi příde normální ale když sedím nebo ležím(ve škole,nebo před spaním) tak se mi stává to že to srdíčko víc tukne až to trochu i bolí...před třemi týdni mi tam něco prasklo a mě pak bylo na omdlení..byla sem v nemocnici ale na kardiologii ani na jiných vyšetřeních nic nezjistili...když sem se vrátila z nemocnice znovu to "bušení" začalo...měla bych s tim znovu zajít nebo to je normální?
Normální to rozhodně není, ale také to není jak se říká "na umření". Toto bušení bývá v mnoha případech z důvodu špatné funkce štítné žlázy . Pokud v nemocnici na kardiologii nic nenašli, tak se nech přes obvodního lékaře odeslat na endokrinologii k vyšetřní funkce štítné žlázy. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.